reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No jak ja jestem sama w domu, to też dla siebie nie gotuję... Mój J. jest dzisiaj w pracy, ale do 14... więc za godzinkę będzie w domku...

reklama
To jak Jarosław(dobrze pamiętam?) przyjdzie to najpierw zaciągnij do łóżka a potem na obiad, nie odwrotnie bo nie będzie mu się po jedzeniu chciało tyłka ruszyc:-)

I ja uciekam. Zrobię coś pozytecznego, może sałatkę.....Do miłego kobitki....
Swoją droga ciekawe jak tam Ael biedactwo....

A ja nawet jak jestem sama zawsze coś zrobię sobie na obiad ;) Czasem teściowa zajrzy i zje ze mną, albo teściu ;D A dziś mam ziemniaczki, szparagi, żeberka i surówka ;D

To jak Jarosław(dobrze pamiętam?)

Dobrze pamiętasz... Jarosław ;-)

A ja nawet jak jestem sama zawsze coś zrobię sobie na obiad ;) Czasem teściowa zajrzy i zje ze mną, albo teściu ;D A dziś mam ziemniaczki, szparagi, żeberka i surówka ;D

Ja kiedyś zrobiłam szparagi i wyszły niedobre :-( ... a tak strasznie miałam ochotę je spróbować, bo wiele ludzi je zachwala... ale niestety jakoś mi to nie przypasowało... Zapewne źle coś zrobiłam....

Ok zmykam szykować drugie danie, bo za jakieś 40 minut będzie mężuś :-)

Całuję

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczyny witam i ja :-) Ja dziś byłam z M. na zakupach, bo chcial buty kupić ale rozomiaru nie bylo :-( teraz ja siedzę z Wami a M. w negliżu oglada tv :-D

co do temp to wzrosnąć może jak np. wypije się alko :-) ale co organizm to inaczej :-)

reklama
ale mnie przedchwilka zabolal brzuszekkkkk :szok:tak nagle to chyba dlatego ze malpa miala byc jutro ...

Do góry