reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

eh dziewczyny, pora na zmiane tematu, smutno się zrobiło w niedzielny poranek i to za moją sprawą :zawstydzona/y:

powiem Wam, że mam tak wielkie (.)(.), że mogłabym już karmić. A swoją drogą to jak nie byłam w ciązy to zazdrościłam dziewczynom brzuszka, a teraz jak oglądam jak zmienia się moje ciało to jest takie blee, wszystko duże, np. brodawki a fuj

reklama
ja już powiedziałam mamie i rodzinie mamy bo oni jakoś mi bliżsi a poza tym bardziej ciekawscy i się domyślili na weselu :)
a tacie powiem jak wytrzymam po 12 tc, a może jak jutro będzie ok to już jutro :)
męża rodzina jeszcze nie wie, ale On bardziej cierpliwy niż ja :)

donia jakbyś w ciąży nie była to kopa w dupe ode mnie miałabyś zagwarantowanego!
Kobieta w ciąży to dopiero kobieta,piękna, szczęśliwa....A z cyców to pewnie chłop się cieszy, hm..?:-)
Mnie po dupku cyce urosły troche ale mnie się akurat to podoba:-D

sorki ze dopiero nteraz znowu zanelam ;przy laptopie ale ja senna ostatnio ze hej
co do testow wczesniej ja jestem swiadkiem na sobie ze nie wytrzymalam zrobilam 10dp owulacji nale wyszla slaba kreska byl to test acona 10mlu/ml bo one sa czule i wykrywaja najmnijsze stezenie hormonu dlatego je lubie ;-) potem na betke i co nie mylily sie ale przez ostatni tydzien bylam tak naladowana zanim zrobilam test pozytywnie ze wiedzialam ze sie udalo ale w piatek zrobilam jeszcze jeden tst ale teraz bobo tez 10 ale jest mniej czulyjdnak pasek bo po 2 dniach powinna byc lepiej widoczna a byla mniej widoczna od acona wiecej nie robilam bo betka wyszla i do tego co jakis cas czuje dzidzie bo podbrzusze pobolewa ;-)
ja uwazam ze nie poronbie bo mamy miec ta dzidzie i koniec kropka o gadaniu o smutnych tematach tak bog chcial i tak bylo wiadomo ze smutne ale musimy byc dobrej mysli !! wspolczuje dziewczyna ktore to przezyly n iewiem jak sie pozbieralyscie ja bym nie dala rady jestem zabardzo uczuciowa...

bede pozniej ;-) do zobaczenia ;-)milego dzionka ;-)ja juz mam urlop ;-) do 9.07 ;-)<jupi>
a co do temperaturki to ja tylko jeden cykl miezylam magda wiecej wie wiec do magdy pytania ale mozecie popatrzec i darmowo zalozyc wykres tu SkarbMamy - atan teraz ide w koncu do rodzinki bo caly czas w lozku bylam ;-) tylko co 2 godziny sie budzilam siusiu straszne to !!!

Ostatnia edycja:
reklama
łooo aż mi w brzuchu zaburczało. Ja dziś sama bo P. jak to P....w pracy. Wolne ma dopiero jutro i pojutrze i wtedy zrobi się prawdziwy obiadek bo dla mnie samej m sie nie chce

Do góry