reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

niewiem jaki wiem ze 6 lat tam chodzila i dodatkowo w tym samym czasie 3 letnia aktorska zrobila wiem jedynie ze teologia ale co dalej nigdy nie wnikalam
dziura potwierdzam zbokole sa ze hej tez znam dzieki siostrze kilku

reklama
mijenka nie ma się czym przejmować. Zresztą teraz to, że się jest po studiach wcale nie gwarantuje po 1: tego, że sie pracę znajdzie, po 2, że osoba, które je skończyła jest inteligentna, często jest zwyczajnie sprytna.
Atanku oj przestań!

mijenka nie ma co się zmuszac. Ja się przyznaję, że do szkoły chodziłam tylko dlatego, że fajni ludzie byli, że pod koniec był luz i w ogóle super. NO ale co z tego, jak w moim miasteczku dla mnie pracy nie ma.

no dobra opowiem wam

no wiec tak jak bylam mala nie mowilam bylam wczesniakiem mialam wlasny jezyk i wszyscy sie zdziwili ze w koncu nawet sie podjelam i skonczylam liceum ale do matury nie podeszlam bo wiedzialam ze niedam rady ogolnie mam dyslekcje i dysortografie i cala podstawowke mi rodzinka pomagala i gimnazjum odrabiac lekcje w liceum duzo mniej ale zdalam potem by miec ulgowe bilety wiec poszlam do policealnej informatycznej w sumie ledwo co zdalam ale mialam dobrze bo bylam jedyna dziewczyna w klasie bo w pierwszej klasie byly trzy ale sie wykruszyly
a potem dostalam z bezrobocia skierowanie na staz asystentki stomatologicznej poszlam i tak pracowalam az uznalam ze zrobie studium asystentek stom. i udalo mi sie nawet dalam rade dzienna szkole podzielic z praca choc po nocach sie uczylam a egzamin zdalam na 79 % a od 75% bylo zaliczenie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry