reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
U mnie dzisiaj pogoda nie zacheca ;p Takze nic nie trace ;)) Ale mały ruch mamy dzisiaj na forum ;p i ja tu pytalam o wazne rzeczy i cisza ;p

U mnie wrecz przeciwnie, słoneczko i w ogóle cud miód i orzeszki:-)
She, widzę, że Ty...Wy też się długo staracie.
Mam jedną znajomą, która twierdzi, że nie wiedziała, że w ciązy była i dopiero jak zemdlała w pracy to się dowiedziała ale był to już....(tam tara tam)....5 miesiąc. Ja osobiście jakoś jej nie wierzę ale może się nie znam.....
Co do bólu podbrzusza to tym razem ja miałam zupełnie odwrotnie niż Ty.....jeszcze parę dni do owu. a boli...

Ostatnia edycja:
Jeee, mój mężuś na weekend zostaje w domu! ;D Ale się cieszę! Jutro mi pojedzie do kiosku zrobić zwroty ;)) Bo mnie bardzo boli brzuch :( Ale nie mam się niepokoić? ;)

u mnie też dziś słonko świeci i balkon otwarty a ja z nosem w kompie... czekam aż mój slubny wróci od teściowej...

reklama
Lovka lekarzem nie jestem a choćbym była to na odległość pomóc raczej się nie da. Wszystko zalezy od Ciebie. Jeśli czujesz, że potrzebujesz konsultacji z ginem i ma Cie to uspokoić to nie ma się nad czym zastanawiać.

Do góry