reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

I jak tam Atanku czujesz się z myślą że jesteś w ciąży?

ja wróciłam od gina miałam pierwsy nr jak wychodziłam to miał do przyjecia jeszcze 35 kobiet współczuje :) pracowity dzień zaraz po urlopie :)

reklama
Te oczekiwanie i zbliżający się @ jest najgorsze... Ja też bym już bardzo chciała zobaczyć te II kreseczki na teście.

Ostatnio jak znów zrobiłam test i wyszedł negatywny to jedna z dziewczyn pocieszyła mnie, że może moja dzidzia chce przyjść na świat jak będzie ciepło... I może tak będzie ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziecko wie kiedy ma sie począć i jak stwierdzi też ze 9 miesiecy to mało to 2 tygodnie a nawet więcej se przeleży.

najważniejsze to nie napinaj się tak bardzo

She123: zero ja 17 marca zaszłam a 10 kwietnia bete robiłam i zero było bo tak czekałam kalkulowałam a z a8 dni 406 miałam bete

nie można tak bardzo liczyc kiedy płodne kkiedy owu bo to nic nie daje

To czekam cierpliwie jeszcze 6 dni :) I zobaczymy ;) Bo tak jak juz wczesniej pisalam zawsze przed @ mialam klucie i bolace (.)(.) a teraz nic ! Chce II KRECHY na tescie!

Dokładnie... ja trzy poprzednie owulacje sprawdzałam, ale w tym miesiącu też profilaktycznie sprawdzam, ale uznaliśmy z mężem, że trzeba się po prostu regularnie kochać i tyle... co będzie to będzie.

She123 jak tylko będziesz wiedziała, że jest fasolka to pisz kochana....

Ale jak się nie napinać... Ja jakoś tak nie umiem.... nie potrafie podejść do tego na luzie... chyba jeszcze kilka razy muszę się rozczarować, aby totalnie odpuścić....

Ja w tym miesiacu nie myslalam o tym ;p Mam sesje ;p hehe nawet na forum nie wchodzilam od tamtego miesiaca ;) A teraz jestem w dobrym nastroju i mam poprostu nadzieje ze @ nie ebdzie ;p

reklama
No ja niestety jestem po studiach i nie mogę się skupić na sesji :-D I niestety myślę o tym prawie cały czas. A jak wejde na nk lub facebook to już wpadałam w totalnego doła, bo tam koleżanki umieszczają zdjęcia swoich dzieci i totalnie się rozklejam.

Idzie BURZA a strasznie jej nie lubię :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry