reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dziurko mój mąż chce bliźnięta ;) "Dwóch za jednym strzałem" Fajnie, fajnie... Cieszylibyśmy się bardzo, ale ja nie ukrywałabym przerażenia ;D

reklama
Witajcie laseczki ja juz po pierwszym USG Pani doktor powiedziała ze ciaza przebiega prawidłowo i wszystko inne w jak najleprzym pozadku.
Dzidzia ma 3,5 cm i słyszałam juz serduszko.....Ciesze sie bardzo Zdjęcie0173.jpg

A ja znów słyszałam, że to czy w rodzinie były bliźniaki ma się nijak do reszty rodziny. U mnie były 3 pary bliźniąt ale ja się tylko tak śmieję, pewnie fajnie jest być rodzicem dwójki dzieciaczków w tym samym wieku ale realia są takie, że ja z dzieciakami zostałabym sama no bo ktoś przecież pracować musi....znaczy się P.;-)

Fiona super! Oby tak dalej! Masz już jakieś typy imion ?:-)

Lovka
zobaczymy jak Piotr z jednym sobie da radę... sam na sam...;-)

Ostatnia edycja:
A ja znów słyszałam, że to czy w rodzinie były bliźniaki ma się nijak do reszty rodziny. U mnie były 3 pary bliźniąt ale ja się tylko tak śmieję, pewnie fajnie jest być rodzicem dwójki dzieciaczków w tym samym wieku ale realia są takie, że ja z dzieciakami zostałabym sama no bo ktoś przecież pracować musi....znaczy się P.;-)

Fiona super! Oby tak dalej! Masz już jakieś typy imion ?:-)
Tak imiona orientacyjnie wybrane dziewczynka Julia a chłopak Hugo.To imiona wybrane przez mojego M a mi sie podobaja Julia a chłopak Eryk.

zaraz wam dziewczyny odpisze bo widzialam ze co nieco sie pyrtalyscie ale bylam w pracy i nie mialam jak odpisac jestem u rodzicow wiec tu tez po kryjomu :-)

ale po pierwsze wynik odebralam i mamy przyrost ;-) :happy:
1 beta 20,1mlu/ml
2 beta 55,8mlu/ml
wiec fluidki chyba jak dobrze pamietam dla she specjalne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla reszty tez oczywiscie dla kazdego starczy
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ktoś pytal o objawy wiec przed sprawdzeniem testem acona czulosci 10mlu/ml to wszystkie objawy pokoleji sa opisane na wykresie oto adres SkarbMamy - atan
a jesli chodzi o objawy gddy wiem ze jestem to zauwazylam najpierw wrazliwy wech na zapachy i bol podbrzusza a dzisiaj moj perfum ulubiony do niczego zdechlabym... a co przezylam przed chwila to byl szok mama zrobila moja ulubiona zupe owocowa z czeresni ma inny smak :eek::szok:zjadlam polowe i powiedzialam ze sie najadlam bo niemoge zjesc:eek: to na tyle z objawow ;-)

mineralna jak sie czuje no w sumie smiesznie caly czas cos nowego odkrywam co moze sie dziac co smakowac kazdy mi gratuluje ;-) w tramwaju sie nie martwie jak sie jakas babcia prosi o siedzenie mowie a pani brzucha nie widzi ;-)teraz mam wytlumaczenie brzuszka meego lekko tluszczowego :-)

Ostatnia edycja:
Fiona ładnie, choć imiona dla chłopca wolę bardziej ..hm....w mojej ocenie zwyczajne;-)Najważniejsze, że Wam się podobają i nie dajcie się namówić na żadne inne! To Wasza dzidzia!
Atanku takie uroki fasolkowania:-)

Ostatnia edycja:
reklama
bylam u ginkow dwoch kobieta zrobila cytologie i sprawdzila ksztalt macicy i powiedziala preciw wskazan niema regularny sex i po pol roku lub roku bedzie dziecko i mamy po 2miesiacach i 27 dniach fasolke :-)
a pan sdoktor zrobil wymas i poogladal jajniki i wtedy mowil jaki mam pecherzyk graffa i kazal brac kwas foliowy i sex regularnie

przepraszam ze wczesniej ucieklam ale nie mialam jak w pracy a o 15 konczylam i jechalam po wynik :-)

Do góry