reklama
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
A ja znów słyszałam, że to czy w rodzinie były bliźniaki ma się nijak do reszty rodziny. U mnie były 3 pary bliźniąt ale ja się tylko tak śmieję, pewnie fajnie jest być rodzicem dwójki dzieciaczków w tym samym wieku ale realia są takie, że ja z dzieciakami zostałabym sama no bo ktoś przecież pracować musi....znaczy się P.;-)
Fiona super! Oby tak dalej! Masz już jakieś typy imion ?:-)
Lovka zobaczymy jak Piotr z jednym sobie da radę... sam na sam...;-)
Lovka zobaczymy jak Piotr z jednym sobie da radę... sam na sam...;-)
Ostatnia edycja:
Tak imiona orientacyjnie wybrane dziewczynka Julia a chłopak Hugo.To imiona wybrane przez mojego M a mi sie podobaja Julia a chłopak Eryk.A ja znów słyszałam, że to czy w rodzinie były bliźniaki ma się nijak do reszty rodziny. U mnie były 3 pary bliźniąt ale ja się tylko tak śmieję, pewnie fajnie jest być rodzicem dwójki dzieciaczków w tym samym wieku ale realia są takie, że ja z dzieciakami zostałabym sama no bo ktoś przecież pracować musi....znaczy się P.;-)
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
zaraz wam dziewczyny odpisze bo widzialam ze co nieco sie pyrtalyscie ale bylam w pracy i nie mialam jak odpisac jestem u rodzicow wiec tu tez po kryjomu :-)
ale po pierwsze wynik odebralam i mamy przyrost ;-)
1 beta 20,1mlu/ml
2 beta 55,8mlu/ml
wiec fluidki chyba jak dobrze pamietam dla she specjalne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla reszty tez oczywiscie dla kazdego starczy
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ktoś pytal o objawy wiec przed sprawdzeniem testem acona czulosci 10mlu/ml to wszystkie objawy pokoleji sa opisane na wykresie oto adres SkarbMamy - atan
a jesli chodzi o objawy gddy wiem ze jestem to zauwazylam najpierw wrazliwy wech na zapachy i bol podbrzusza a dzisiaj moj perfum ulubiony do niczego zdechlabym... a co przezylam przed chwila to byl szok mama zrobila moja ulubiona zupe owocowa z czeresni ma inny smak zjadlam polowe i powiedzialam ze sie najadlam bo niemoge zjesc to na tyle z objawow ;-)
mineralna jak sie czuje no w sumie smiesznie caly czas cos nowego odkrywam co moze sie dziac co smakowac kazdy mi gratuluje ;-) w tramwaju sie nie martwie jak sie jakas babcia prosi o siedzenie mowie a pani brzucha nie widzi ;-)teraz mam wytlumaczenie brzuszka meego lekko tluszczowego :-)
ale po pierwsze wynik odebralam i mamy przyrost ;-)
1 beta 20,1mlu/ml
2 beta 55,8mlu/ml
wiec fluidki chyba jak dobrze pamietam dla she specjalne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla reszty tez oczywiscie dla kazdego starczy
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ktoś pytal o objawy wiec przed sprawdzeniem testem acona czulosci 10mlu/ml to wszystkie objawy pokoleji sa opisane na wykresie oto adres SkarbMamy - atan
a jesli chodzi o objawy gddy wiem ze jestem to zauwazylam najpierw wrazliwy wech na zapachy i bol podbrzusza a dzisiaj moj perfum ulubiony do niczego zdechlabym... a co przezylam przed chwila to byl szok mama zrobila moja ulubiona zupe owocowa z czeresni ma inny smak zjadlam polowe i powiedzialam ze sie najadlam bo niemoge zjesc to na tyle z objawow ;-)
mineralna jak sie czuje no w sumie smiesznie caly czas cos nowego odkrywam co moze sie dziac co smakowac kazdy mi gratuluje ;-) w tramwaju sie nie martwie jak sie jakas babcia prosi o siedzenie mowie a pani brzucha nie widzi ;-)teraz mam wytlumaczenie brzuszka meego lekko tluszczowego :-)
Ostatnia edycja:
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Fiona ładnie, choć imiona dla chłopca wolę bardziej ..hm....w mojej ocenie zwyczajne;-)Najważniejsze, że Wam się podobają i nie dajcie się namówić na żadne inne! To Wasza dzidzia!
Atanku takie uroki fasolkowania:-)
Atanku takie uroki fasolkowania:-)
Ostatnia edycja:
M
malutka306
Gość
Dziewczyny, czy Wy przed planowaniem ciąży, byłyście u gina i robiłyście sobie jakieś badania???
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
bylam u ginkow dwoch kobieta zrobila cytologie i sprawdzila ksztalt macicy i powiedziala preciw wskazan niema regularny sex i po pol roku lub roku bedzie dziecko i mamy po 2miesiacach i 27 dniach fasolke :-)
a pan sdoktor zrobil wymas i poogladal jajniki i wtedy mowil jaki mam pecherzyk graffa i kazal brac kwas foliowy i sex regularnie
przepraszam ze wczesniej ucieklam ale nie mialam jak w pracy a o 15 konczylam i jechalam po wynik :-)
a pan sdoktor zrobil wymas i poogladal jajniki i wtedy mowil jaki mam pecherzyk graffa i kazal brac kwas foliowy i sex regularnie
przepraszam ze wczesniej ucieklam ale nie mialam jak w pracy a o 15 konczylam i jechalam po wynik :-)
Podziel się: