reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzięki Ael taka już nasza kobieca natura, że na zapas się martwimy. Chociaż wolę mężowi nie mówić, że mnie boli, bo i tak nie da sobie przetłumaczyć, że to normalne i będzie mnie męczył ;) Dziś mnie od śledzia odrzuciło, wcześniej mi ten zapach nie przeszkadzał, a dziś to ... szkoda gadać. Coś okropnego :p

Za to zachciało mi się teraz hot doga ze smażoną cebulką ;D mniaaaam :) Namówię męża, żeby nam na kolację zrobić ;)
Jeśli któraś chętna to zapraszam!!! ;D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki Ael taka już nasza kobieca natura, że na zapas się martwimy. Chociaż wolę mężowi nie mówić, że mnie boli, bo i tak nie da sobie przetłumaczyć, że to normalne i będzie mnie męczył ;) Dziś mnie od śledzia odrzuciło, wcześniej mi ten zapach nie przeszkadzał, a dziś to ... szkoda gadać. Coś okropnego :p
Lovciu no taka natura kobiety podczas ciąży. Jak zadzwonisz do gina i powiesz o tych bólach powie Ci to samo co ja. I moja gin mnie uprzedziła na początku, że jeśli boli w taki sposób brzuch/podbrzusze to to są takie mini skurcze i najlepiej wziąć nospę. Mięśnie w brzuszku się rozluźniają a ból mija.

Czuje, że mój brak doświadczenia zrujnuje mnie psychicznie i finansowo. Znając zycie to ja w twojej syt. Lovka wpadłabym w panikę i obdzwoniła lekarzy:-)
Za hot-doga dziękuję....P. zrobił dziś na obiad przepyszny drobiowy kebab...mniammm:-)

Ael widzisz ze mną to juz tak jest. Taka wada i koniec. Walczę z tym ale coś mi to słabo wychodzi.
A na forum to zobaczycie jeszcze trochę a i ja się pochwalę betą i II kreseczkami.:-)

reklama
M. chce bardzo bliźniaki ja nie wiem jak on to sobie wyobraża ale bardzo chce :) to podobno jest co któres pokolenie... Moja Teściowa jest z bliźniaków i dziadek też był z bliźniaków...

Do góry