reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Wiesz ja skończyłam prace z dniem 31 Maja ale wypowiedzenie podpisałyśmy dopiero 7 Czerwca. Wtedy byłam już w 2 tygodniu. Zaszłam w ciąże około tygodnia przed zakończeniem pracy. Dodam ze nie miałam okresu wypowiedzenia bo to było wypowiedzenie za porozumieniem stron.

reklama
To ja nie mam pojęcia. Musiałabyś zapytać kogoś mądrzejszego. Dzwoń, mówię Ci. Bo lepiej wiedzieć, jakie się ma prawa, jak masz się kłócić. I co jest Ci potrzebne. Rozwiązanie umowy za porozumieniem stron, a nie wypowiedzenie za porozumieniem, nie ma takeigo pojęcia :)

Sil dziekuje za info ;) W taki razie serdeczne gratulacje dla atan i fifki ;))) :-) spokojnych 9 miesiecy dziewczynki :D

A jak reszta zafasolkowanych sie czuje ? Jak u ciebie Sil ciaza przebiega ? Ps. znacie jakies przypadki gdzie dziewczyna byla w ciazy i nie miala zadnych ale to zadnych pierwszych objawow ?? :D

W każdym bądź razie dzięki Sil za informacje. Ja z szefową bardzo dobrze żyje, nawet teraz sobie do niej na kawkę do pracy przychodzę, więc myślę że sie dogadamy! Tym bardziej ze ja mam tą ciąże zagrożoną i nie zbyt dobrze by było gdybym gdzieś ciężko pracowała a lekką pracę ciężko tak na trzy cztery dostać.

Dziękuje She!

Moja kuzynka nie miała żadnych objawów ciążowych. A o ciąży dowiedziała się jak kończył się 4 m-c. Cały czas regularnie miesiączkowała, nie miała typowych objawów. Zorientowała się, że coś jest nie tak jak przytyła.

To dopiero co ;p To ja prosze Atanku o mase fluidkow zeby do mnie ta wredna @ nie przyszla juz w tym miesiacu ;))) :D A przeczytalas moze moje pytanko pare postow wyzej ?? :) Ty mialas jakies objawy ?

malutka to juz taki extreme przypadek ;p ehhehe Pytam poniewaz jak pisalam wczesniej ja zawsze w trakcie owulacji mialam bole jajnikow a juz tydzien przed @ bol brzucha i (.)(.) A teraz nic kompletni enic :) Moze mnie owulacja ominela a stres sesyjny opozni @ ? chociaz wolalabym jednak zeby to byla fasolka :D:D:D

Ostatnia edycja:
She123 na suwaczku zauważyłam, że dość długo staracie się o dzidzie...

Życze Ci aby to już była fasolka... :-) Ja po takich okresie czasu chyba wpadłabym w depresje, nerwice i inne tym podobne rzeczy....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ehhh niestety :( Ale ja wierze ze teraz sie udalo ;p ehhehe i tak co miesiac ;p Ale przeciez wkoncu musi sie udac prawda :D ?

Zdecydowalismy ze jak tym razem nic z tego nie wyjdzie to juz zaczynamy badania :)

Dziekuje Ci malutka :)) Wiem ze zyczysz mi tego jak najbardziej szczerze takze moge glosno krzyczec "Dziekuje" :p :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry