Hej ja nadal nie w humorze :-(.. Dziś się dowiedziałam od naszego wspólnego kolegi, że Ł nie chce się na razie ze mną spotkać a ja mam u niego jeszcze trochę rzeczy, które są mi potrzebne.. ehh..
Ael ciesze się, że już w domku jesteś szczęśliwa
Atan nie zamartwiaj się na zapas.!!!! Z dzidzią wszystko w porządku i tak będzie do końca ciąży.!
Lily Gratuluję dziewczynki.!!! :-)
Pyscek ja również trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&& Na pewno zdasz.!
Malutka u mnie już 7 cykl leci ale też jakoś wątpię, żeby się udało od wczoraj starania zakończone jak na tą chwilę. Teraz czekać jak to wszystko się potoczy. Zobaczysz fasolka przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie więc nie myśl o tym i zajmij się sobą i mężem a zobaczysz jak szybko się uda. :-) trzymam kciuki &&&&&&.!!!
Ael ciesze się, że już w domku jesteś szczęśliwa
Atan nie zamartwiaj się na zapas.!!!! Z dzidzią wszystko w porządku i tak będzie do końca ciąży.!
Lily Gratuluję dziewczynki.!!! :-)
Pyscek ja również trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&& Na pewno zdasz.!
Malutka u mnie już 7 cykl leci ale też jakoś wątpię, żeby się udało od wczoraj starania zakończone jak na tą chwilę. Teraz czekać jak to wszystko się potoczy. Zobaczysz fasolka przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie więc nie myśl o tym i zajmij się sobą i mężem a zobaczysz jak szybko się uda. :-) trzymam kciuki &&&&&&.!!!