reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

K&M ja odrazu zucilam palenie i przestalam pic nawet okolicznosciowo alkochol ;-) z dnia na dzien taka mialam silna wole ;-) musze konczyc zaraz pani doktor przyjdzie wiec trzymajcie sie ;-) i trzymajcie kciuki za betke ;-)
Milego popoludnia ;-)

reklama
K&M no życzę Wam tego, aby za pierwszym razem się udało :-) bo ja jakoś nie należę do tej grupy osób :-(

Ale to jest dziwne, moja siostra z bratową zaciążyły w pierwszym miesiącu, a u mnie już 3 były spudłowane.

no i pewnie :) wiadomo ze dzidzia jest najwazniejsza, jakby potem okazalo sie ze jest z nia cos nie tak a ja starajac sie o nia pilabym w trakcje nawet jedno male piwko przy weekendzie to bym sobie potem nie wybaczyla ze to moze przeze mnie :) wiec teraz tylko witaminki :) kwas foliowy i duzo spokoju

malutka moze teraz bedzie ok? trzeba byc dobrej mysli, moja kolezanka z pierwszym zaliczyla typowa wpadke a teraz o 2gie starali sie poł roku... wiec nie ma reguły - damy rade

Ostatnia edycja:
Atan, na szczescie nie Twoja mama jest w ciąży tylko Ty:) To twoje zycie i idz swoja droga:) Jestes młoda, ale z tego co sie zorientowałąm zycie masz poukladane i decyzja o dziecku mysle ze została przemyslana prawda?:) wiec nic tylko się cieszyć:)
Ja jak tylko zorbiłam test to zadzwoniłam do mamy, nie mogłam się powstrzymać:) Mama jak to mama zadzowniła do swoich sióstr i zaraz im powiedziała:) dosc szybko niestety zaczełam plamić wiec nikt jakoś specjanie jeszcze gratulacji nie składał, chociaż wiem ze wszyscy sie ciesza, a przynajmniej wiekszosc i trzyma za nas kciuki:) Ale ogolnie euforii nie ma bo w koncu to nie ich radość tylko nasza:) No poza moją mama ona dzowni do mnie codziennie i przezywa wszystko ze mną:) Zasmuciła mnie reakcja mojego brata i bratowej....ale o tym nie chce pisać...mysle ze nie do konca swiadomie ale bardzo mnie zranili...zreszta nie pierwszy raz...
Lilly super ze Dziewczyna, a Marta piekne imie (ja tak mam na imie:)) Alicja zreszta tez (moja najukochansza bratanica:)) tylko Ala bardziej teraz popularne, Mart teraz bardzo mało:)

Ael super że wychodzisz :-)
ja dziś jadę do szkoły i znów cały weekend zmarnowany na wykładach zostawiam swojego i będę tęsknić za nim i za nasza kotką :-(
trzymajcie kciuki dziś za mnie o 17 zdaje egzamin z ekonomi międzynarodowej ...

witam się szybko i zaraz zmykam;-)
trzeba mężowi, prace licencjacką wydrukować a bez pomocy żony niestety się nie obejdzie:-D

K&M, malutka nie martwcie się, przyjdzie czas i Was:-)
Pyscku powodzenia i pochwal się, jak poszło:-)

reklama
Do góry