reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jestem już w domciu :-D, nie wzięłam wpisu, pójdę po niego w poniedziałek. Dużo osób dziś wypisano. Musiałam szybko łóżko zwalniać bo czekały dwie pacjentki po operacji.

ATANKU FRANCO!! Powiedz mi kochana, powinnaś mieć teraz termin @, co nie? No to pomyślmy, jak się czułaś przed @ wcześniej? Bolał brzuch, byłaś bardziej zmęczona co nie, cycki bolą. Bo wiesz kochana te pobolewania i kłucia w podbrzuszu to nic innego jak pozostałości po @, więc coś CAŁKOWICIE, ale CAŁKOWICIE normalnego :p

reklama
termin @ jest na poniedzialek a normalnie @ nie bolala wczesniej jedynie w dniu w ktorym dostawalam mialam jeden bol taki ze zginalam sie w pol i wiedzialam ze za jakies 20 minut poleci ze mnie tak zawsze bylo a teraz jest taki ciagly ale z przerwami ;-) dzieki za wsparcie ;-)

Hej dziewczyny :) Ja się chciałam pochwalić, że byłam dzisiaj na USG połówkowym, i że w moim brzuszku mieszka śliczna i najważniejsze zdrowa dziewczynka :-)

Lilly gratuluje :-) :*

Widzisz Atanku więc głowa do góry, teraz będą się dziać takie rzeczy z Tobą, że będziesz musiała się przyzwyczaić :-)

sil nie plamie ani nic tylko mam uczucie mokrosci i duzo śluzu bialego czasem przezroczystego ;-) wiec musi byc dobrze ;-) mysle nad tym by powiedziec jutro na imprezie mamy ze jestem w ciazy ale sie bojeeeeee reakcji mamy tescie juz wiedza i brat meza ;-) a u mnie tylko 2 przyjaciolki ;-)
bo jutro swietujemy mamy imieninki taty imieninki co sa we wtorek i jak maz wroci z pracy o 22.30 to dam mu torcik niespodzianke bo nie robi swoich urodzinek a ma tez we wtorek dostanie maly tocik urodzinowy wiec same impreski mi sie szykuje a do tego w poniedzialek rocznica slubu ;-) jak powiedzieliscie rodzince ?? jak slowa ulozyliscie byl jakis wstep ?? bo mysle czy tak prosto z mostu powiedziec ze jestem w ciazy czy wymyslec jakis wstep ;-)

Alredka a ty masz termin w pazdzierniku ktorego moze w moje urodzinki ?? ;-) 9.10.;-)

Cześć dziewczyny :-)

Z góry przepraszam, że się wieczorem nie odezwałam mimo, że obiecałam ;-), ale po spacerku z mężem poszliśmy na kolacje... a po powrocie do domu - "dotrzymał słowa" i było ok.... udany seks :laugh2:

Dzisiaj mam wolny dzień od mojego J., gdyż poszedł do pracy i wraca dopiero o 23... tak więc mogę dzisiaj na spokojnie z wami popisać... Zaplanowałam też sprzątanie, ale jakoś strasznie mi się nie chce ruszyć :eek:

no no malutka mam nadzieje ze fluidki pomoga ;-) wybaczamy ze sie nie odezwalas mezus tez wazny ;-)
a co ja mam powiedziec siedze w pracy nic nie robie tylko z wami pisze i raz poraz ktos zadzwoni ;-) ale ogolnie to sie z krzesla nie ruszam ;-) za godzine bedzie lekarz wiec bedzie trzeba sie ruszyc ;-)

reklama
Mamy na razie dwie propozycje, Marta i Alicja :) ale jeszcze sporo czasu na ostateczną decyzję :)

Atan, a co do brzuszka, to mnie na początku (tak gdzieś do ok 7 tyg z tego co pamiętam) bolał cały czas, praktycznie tak jak na @, brałam no spe niemal codziennie bo mi tak lekarz polecił, ale mówił, że to całkiem normalne i żeby się tym nie przejmować :) więc się nie przejmuj :)

Do góry