reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
to dobrze bo siem zastanawialam bo jestem tydzien do tylu z toba :-) masz starsza ciaze o rowny tydzien chyba :-) znalazlam fajna strone facet opisuje ciaze zony :-)Pierwszy

pyscek niemartw sie w poniedzialek ci ginek powie co sie dzieje bedzie dobrze trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i przesylam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
No ja też spadam spać, mojego cały weekend nie będzie. Musi jechać w delegację :( Bardzo będę za nim tęsknić i musimy się nacieszyć tatą :D Dobranoc :*

kasia trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
i oczywiscie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~BEDZIE DOBRZE !!! Beda II kreski !!!

maz gdy tescie wrocili pozolilam mu powiedziec ;-) i sklada tacie zyczenia i mowi ze na prezent bedzie musial poczekac a tesciu mowi rok ?? a michal nie 9 miesiecy i sie pytaja na prawde i tesciowa mowi ktory tydzien itd a ja mowie ze 3 i ze test krwi pokazal ze jestem bo ciazowy taki slaby byl ;-) io to zaczeli calowac i sciskac nas ;-) a przedchwilka powiedzieli dobranoc rodzice ;-) ale to brzmi ;-)

widze ze wszystkie spia wiec dobranoc ;-)kochane milej nocy ;-)

Ostatnia edycja:
Ja mam dziś wolne.. ale mój do pracy szedl.. wyobraźcie sobie minę człowieka który musi iść do pracy a nie chce :-D

a ja taka spiąca jestem :-(

witam ;-)
a ja spac nie moglam tempka zwrosla a test ciazowy bobo bo acona 2 nie mialam kupie dzisiaj i jutro zrobie acona to taka slaba ta kreska na tym bobo ze az sie wystraszylam co on taki tandetny choc niby 10mlu/ml ale acony jakos lepiej dzialaja ale blada kreska pokazala sie odrazu gdy po tym strmienniu namaczal sie ;-) wiec jestem w sumie dobrej mysli ale potwierdzam testy krwi sa najlepsze ;-) choc mam siniaka ;-) bylam na drugiej becie wynik po 15 ;-)

Wynik pierwszej 20,1 mlu/ml mieszcze sie w 2 rubrykach
3 tydzien jest 5,8mlu do 71,2
4 tydzien jest od 9,5 mlu do 750

trzymajcie kciuki za wynik dzisiejszy strasznie sie boje przez ten ranny test bobo...

Ostatnia edycja:
reklama
WYCHODZE JA WYCHODZE!!!! Jakbym miała skrzydła już bym do domu poleciała!!!!
Ordynator mówi, jak wszystko dobrze to do domu (z resztą dziś masowy wypis bo cała patologia i położniczy zapełniony) i że po prostu się przyzwyczaić trzeba no ja tylko się z nim zgodziłam. Wyboru nie mam. Najwyżej będę jakoś wyłączona z życia na jakiś czas. Potem może mi się poprawi.
Mały mnie chyba z radości skopał a ja momentalnie dobrze się poczułam :-)

Do góry