reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no widzisz trzymalam kciuki pomoglolo ;-) wychodzisz ciesze sie razem z toba ;-) ze zycie do ciebie wrocilo i radosc ;-) w koncu dzisiaj dzien przytulania ;-)
a co tu dzisiaj takie pustki ?? w poznaniu pogoda dziwna swieci slone a czasem nie ale tak chlodno troche ..

przedchwila mnie zdenerwowali bo niewiem czy nie bede tu caly dzien znowu bo jak ona zmienniczka dzwoni i prosi o nip to wiem ze bierze l4 a ja mam popoludnie zaplanowane wryyyyyyyyyyy mialam odebrac wynik i zalatwic reklamacje telefonu i do tego mama ma imieninki dzisiaj ahhhhhh mam nadzieje ze niedlugo zadzwoni ze przyjdzie do pracy ... jak tak dalej pojdzie to szybko pojde na l4 by miec ja z glowy i niewiem kto tu bedzie pracowal ja mam dosyc tego musiałam sie wyżalić sorki ...

Ostatnia edycja:
reklama
Ael, super :)
Atan, kobitko, wyluzuj, po co Ci testy płytkowe, jak krew masz ok? Jest Dzidzia i się nie wybiera nigdzie.

A ja jednak pojadę. A jeszcze dziś się spotykamy z taką prawie internetową znajomą. Znaczy mój ją widział z dwa razy, ja wcale :p

Jestem i ja ;) Mąż pojechał do miasta, miałam jechać z Nim, ale jakoś źle się czuję :( Rozdrażniona jestem... pewnie tym, że wróci dopiero w poniedziałek nad ranem ;)) A my z maleństwem zostajemy sami :( Uu...

witajcie laseczki :-)
Ael super ze wychodzisz :tak: ciesze sie razem z toba i zycze jak najmniej wszelkich dolegliwosci-najwazniejsze ze wszystkie badania ok
Atan juz ci pod wykresem napisalm ale powtorze-lanie chcesz? przeciez nic pewniejszego od bety w domu nie wysikasz!!!

dzieki kobietki ;-) potrzebowalam tego bo sie martwilam bo bylam przekonana ze zobacze ladniejsza 2 kreske ;-) teraz czekam na bete wczoraj to mnie brzunio bolal ze hej ;-) wiec fasolka daje znac o sobie ;-)
Kasia widze ze tempka wzrosla tak jak mowilam ;-) :-D napewno masz lepszy humorek ;-)
uznalam ze jak beta wyjdzie dobra nie kupie testu nastepnego a w domu mam jeszcze 2 bo bobo w komplecie byl sprzedawany niebieskie op i zolte a zolte to dopiero 25mlu/ml wiec nie bede napewno robic ;-)

oj dawno mnie nie było :) ale sie naczytałam ojoj :)
Ael supre ze wychodzisz :)
Atan chce miec pewnośc 100000% - moze troche Cie rozumiem takie oczekiwanie dlugie to chce sie sprawdzic na wszytskie mozliwe sposoby :)
A ja w środe wiczorem odciagnelam meza od psp i poszlismy do łozeczka i bylo baaardzo milutko rano na dzien dobry powtorka a poem spedzilismy caley dizen razem, pojechalismy nad Wisle na plazy polezelismy na slonku czulam sie jak na wakacjach. Potem odwiedziny u rodzicow i wieczorem ognisko takze bardzo udany dzien. Dzis M. ma wolne pojechal wlasnie po gorace rogaliki :) słodziak :) miłego dnia moje Panie.

ja sie po prostu boje ;-) taka strachliwa jestem o swoj brzuszek nawet teraz wstaje z krzesla tak powoli ze hej ;-) zeby mnie czasem nie zakulo jedynie co zauwazylam to niemam ochoty na zadne jedzenie wczoraj tez nie mialam ... jedynie przetwory mleczne mi wchodza ;-) choc zjadlam wczoraj piers z kurczaka w ciescie ;-) bo mezulek mi zrobil i loda jadlam śmietankowego i jogurta a dzisiaj jak na razie tylko kakalko ale zaraz sprubuje zjesc kawalek bulki ale ogolnie na szynke niemam ochoty ;-) a i moj perfum mnie by wykonczyl straszny jest a tak mi sie podobal ...

Atanku no moj humor zdecudowanie lepszy chociaz sen mialam taki ze obudzilam z przekonaniem ze prawdziwy i nawet wstawac mi sie nie chcialo
a bylo tak:zadzwonil budzik na mierzenie tempki wiec zmierzylam i poszlam dalej spac no i sni mi sie ze wyszlo 35,51 no i kolo 8:30 obudzilam sie z przekonaniem ze twk wlasnie jest no i totalna zalamka, nawet juz zaczelam sie zastanawiac czy dzis dupka odstawic itp. w koncu wstalam i mysle zaznacze na skarbie, patrze na termometr a tu...OOOOOOOO
no i jak tu sobie wmawiac ze nie mysle o tym i sie nie nakrecam :-D

Atan, nie plamisz, nie krwawisz, to o co się boisz? Kłucia są normalne, nawet ból się pojawia, mnie czasem zgina wpół, tak zaboli. I co? I 15 tydzień skończony :)

reklama
no tak to jest :-) czlowiek se wmawia ale sny mowia co innego wlasnie se przypomnialam ze jakis czas temu snilo mi sie pisalam o tym ze robilam testy i byly negatywne a tylko 2 byly z 2 kreskami wiec sie chyba sen sprawdza :-) wazne ze beta ma 20,1 a ciaza jest od 5,8 wiec napewno jestem :-) zaczynam spowrotem byc szczesliwa :-) ale ciekawa jestem jaki dzis wynik bedzie :-)

Do góry