reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan moja moze być troszke młodsza niz na suwaczku...ale pierwsze usg miałam 9.06 i to z powodów plamien, tak miałam isc dopiero 20.06 na pierwszym usg gin zobaczył pecherzyk ale ledwo ledwo...nawet nie pokazał, 14.06 juz bylo wyraźnie widac pecherzyk, no a teraz ide w poniedziałek liczac na to, że juz bedzie wyraznie widac ze w pecherzyku cos ładnie rosnie;) jak jestes bardzo niecierpliwa to umów sie tak za dwa tygodnie, jak wytrzymasz to bezpieczniej tak za trzy, cztery tygodnie wtedy juz bedzie na pewo wszystko ładnie widac

reklama
alredka nie doluj sie wiem ze wymioty i siedzenie w szpitalu cie przygnebia ale bedzie dobrze <głaszcze> chcesz mojego cycka do przytulenia oddam :-) abys sie usmiechnela :-)

To już nawet nie o nudności chodzi. To już przyzwyczajenie. Chce już do domu, poza tym jak chłop był u mnie za drugim razem tośmy się tak wyprzytulali, że ryczę za nim...

ojoj biedactwo <głaszcze> przykro mi <przytul> bedzie dobrze a juz go wiecej dzis nie wpuszcza ??

Ael <tuli mocno> będzie dobrze jutro go znowu zobaczysz. Ja Ł nie wiem czy jutro zobaczę. To możemy razem popłakać zawsze to raźniej..

ojoj biedactwo <głaszcze> przykro mi <przytul> bedzie dobrze a juz go wiecej dzis nie wpuszcza ??
No 9 jest już więc nie. Wizyty są do 18:30 ale i tak można przeciągnąć do obchodu lekarzy.
Teraz się w samotności nie wyryczę, dostawili mi do sali dziewczynę w 20 tygodniu, która zemdlała w szpitalu, jak weszła to blada jak trup. Więc oddział równo zapełniony jutro wypisy. Z resztą słyszałam jak pielęgniarka z lekarzem na obchodzie mówili, że oddział zapełniony więc jutro będzie zbiorowy wypis, przyszli i powiedziałam, że jak coś to ja poproszę być pierwsza w kolejce do wypisu.
Niby jak chodzi do pracy to nie widzę pół dnia, niby też 10 minut drogi szpital od naszego domu, ale mimo tego 3 dni i widzieć się po godzince, pół godzinie to tak malutko, że człowiek cipieje.

to trzymam kciuki by cie jutro wypisali i bedziesz sie tulic do swojego caly dzien i noc :-)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry