reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
mineralna niewiem jeszcze kiedy pójdę do lekarza bo od poniedzialku jestem na urlopie nad jeziorem a w ten piatek robie druga bete a dzisiaj mnie mocniej boli podbrzusze ma prawo ??

Witam ponownie :-) Ja już po grillu u babci ale humor znowu nie za ciekawy.. ehhh..
Lovka co do obowiązków to twój chociaż zarabia na was a Ł właśnie na odwrót na razie siedzi całymi dniami w domu i gra z kolegami w gry no nie całe bo czasem pojedzie do szkoły..

A teraz mnie coś głowa boli i tak lekko mi się kręci i tak jak by na wymioty zbierało..

paluszku ja mysle ze jestem w 3 tygodniu i 3 dniu tak mi niektore kalkulatorki pokazaly ;-) wiec 3 tygodnie sie dzidzie roznia ;-) kiedy bylas na pierwszej wizycie u ginka ??

reklama
Paluszek jeszcze nie pracuję ale szukam pracy i już jedną mam tylko muszę jeszcze zadzwonić do faceta żeby się na rozmowę umówić. Ale ciągle szukam czegoś bardziej co mi odpowiada tylko, że najlepiej jak bym pojechała o warszawy tam jest o wiele więcej ofert które mnie interesują.
O któraś tu wspomniała że zajmuję się Hotelem to mogę podesłać CV he he :-D A termin @ najbliższy to 3.07 lub 07.07 zależy ilu dniowy teraz cykl będzie.

Do góry