reklama
M
malutka306
Gość
Mijenka no dzisiaj daje mu dzień wolny. Wszystko robię ja, a on ma tylko się relaksować.
Idę robić obiadek.... :-) Później idę z mężem na spacerek:-)
Odezwę się wieczorkiem :-)
Miłego dzionka życzę
Idę robić obiadek.... :-) Później idę z mężem na spacerek:-)
Odezwę się wieczorkiem :-)
Miłego dzionka życzę
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Hania dobrze mi się kojarzy po prostu. Póki co to i tak pomarzyc jedynie moge a zapewne jak pojawi się fasol w brzuszku to będziemy przebierać w imionach...Ale wole Anie, Hanie czy Ole niż Nikole czy Brajana, Kewina-jeśli chodzi o męskie.
Jeśli chodzi o ten seks na kaca to moje COŚ ma tak, że następnego dnia ma taką , że się tak kolokwialnie wyrażę...chcicę. Nie daje mi żyć. Ale ja wtedy mówię, nie dziękuje...z pijanymi plemnikami nie sypiam:-)
Jeśli chodzi o ten seks na kaca to moje COŚ ma tak, że następnego dnia ma taką , że się tak kolokwialnie wyrażę...chcicę. Nie daje mi żyć. Ale ja wtedy mówię, nie dziękuje...z pijanymi plemnikami nie sypiam:-)
z pijanymi plemnikami nie sypiam:-)
świetne
Paluszek_
Fanka BB :)
Jeja dziewczyny Was dogonic z tym pisaniem...tak tylko przejrzałm...nie denerwujcue sie tak na tych swoich kochanych pijaków, mojemu tez sie zdarza....teraz jak nie moge sobie winka wypic to mnie jakos bardziej boli (chociaz ochoty nie mam...) ale jak to moja Kochana połówka czasem mówi facet nie wielbłąd pić musi A jak potem rano cierpi to mu mowie chciałes masz i cierp
Atan a Ty kiedy mialaś ostatnią @? ja Cie zaraz wylicze dwa możliwe terminy porodu mam nadzieje ze na lutówki sie załapiesz
Ael a kiedy wychodzisz? juz wiadomo?
Atan a Ty kiedy mialaś ostatnią @? ja Cie zaraz wylicze dwa możliwe terminy porodu mam nadzieje ze na lutówki sie załapiesz
Ael a kiedy wychodzisz? juz wiadomo?
no ponoć jutro. Wyniki dobre, neurolog nic nie znalazł, ja się czuje bardzo dobrze, więc chyba sensu nie ma bym siedziała dalej. Wieczorem ordynatora wyproszę o wypisanie mnie jutro, z resztą sam powiedział że prawdopodobnie w piątek.Ael a kiedy wychodzisz? juz wiadomo?
Paluszek_
No to dobrze w domu zawsze lepiej Dzielna jestes
reklama
Paluszek_
a tak mniej więcej ilu dniowy mogłaś miec cykl? 32?34? Bo jeżeli do zapłodnienia doszło przy drugiej owulacji, co jest dosc mało prawdopodobne, bo testy raczej by tak szybko nie wykazały...to możesz się łapać na koniec lutego początek marca, jeżeli do zapłodnienia doszło przy pierwszej owulacji to na pewno luty, ogolnie ja licze tak pierwszy dzień @ + rok + 7 dni - 3 miesiące to u Ciebie wychodzi 25 luty, przy dłuższych cyklach należy do tej daty dodać tyle dni ile miałaś dłuższy cykl od tradycyjnego 28 dniowego tylko u Ciebie to może się nie sprawdzić przez te dwie owulki.... ja więc zakładałbym tak ok 28 lutego wiec smiało możesz przyłączyc sie do lutówek do fifki, lovki, vanilii, soglam i mnie no i całej reszty dziewczyn które już tam sa
Podziel się: