reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
A moje COŚ, śpi. Ma słodką minkę... Jak takie niewiniątko... I nie spaliśmy w jednym łóżku dziś!!! :D Ha a teraz wyrodny ojciec będzie miał nauczkę!!! Żeby zostawiać kobietę, która pod sercem nosi Jego dzidzię i swoją upragnioną córunię?!

Idę pojeść czereśni... ;D A tej Paskudzie, nie dam ani jednej!!! :D:D:D:D

Dziurko, Hania kiedyś mi się podobała, ale teraz już nie...
A co myślicie o Joannie? Asi? ;D A może Lilianna?

dziurka widzialas co pisalam o imionach twojej babci i dziadka ??
a moj mowi ze idzie do sklepu ja na to to kup loda smietankowego a on mowi no za chwile rozkoszy teraz bede latal do sklepu zaczelo sie ... i mowi do fasolki ty urwisie juz masz zachcianki :-) a ja tylko niemam na nic ochoty jesc a brzuszek glodny a loda bym zjadla :-)

Ostatnia edycja:
Ha a my jesteśmy Aleksandra i Piotr... brzydki Piotr :p Chcecie czereśnie? :D
Mijenka mąż chciał Lilkę, a potem mówię, to może Ania? :D I się zgodził... Ale na przemian mówi do brzucha Ania i Lilka... a ja na to "Tak Miki, tatuś jak zwykle wszystko pomieszał" :D

dobre tatus wszystko pomieszal :-) hania mi sie nie podoba ;-) joanna to moja bratanica sympatyczna :-)

reklama
Do góry