reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

klari spytaj sie magdy ale jesli sie spoznisz zaspisz to musisz odejmowac iles tam a jak zawczesnie to dodac itdalbo odwrotnie nie pamietam ;-p
widze ze poszly spac wiec zycze milej nocy :-) dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~na noc by byla owocna a dla ciezaroweczek spokojnej nocy bez kopniakow i boli :-* i kolorowych snow :-)

Ostatnia edycja:
reklama
No ja jeszcze przecież nie śpię bo to moje COŚ odgrzewa tę nieszczęsną zupinę i mamrocze coś pod nosem...a to że chleba mało( boś nie kupił!), a to że masła mało (boś nie kupił!) a to że w zupie za mało śmietany ( ookolego...gotujesz se od dziś sam! ale śmietany też żeś nie kupił!)
Atanku...do szczęśliwego tatusia musi wszystko dotrzeć a wtedy będzie cie nosił na rekach.
Lovka moja babcia miała na imię Natalia, a dziadek Michał i chciałabym żeby moje dzieci takie imiona nosiły...

hej ael ja próbuje zasnac spowrotem bo jakas zmeczona jestem ...a co u ciebie w szpitalu slychac??

Ja chceee już wyyyjść!!! Dziś mnie nie muliło z rana, o 6 przyszli zmierzyli ciśnienie, tempke i zważyli (1 kg do przodu w 2 dni XD o dziśyyyys), łyknęłam swój euthyrox i na bok spać, obudziłam się przed 8 jeść mi się chciało. Przyszedł doktor na obchód pogadaliśmy sobie, spytałam o wątrobę ale okazało się że wyniki z wątroby są dobre! więc ja już sama nie wiem co mi jest, może tak po prostu musi być i może to minie z czasem a może się przyzwyczaję no nic.
Poszłam do kuchni poprosić o wrzątek do termosu i opowiadam o tej błyskawicy jak walnęła w boczny budynek, obie pielęgniarki na mnie oczy jak talerze satelitarne.
Dziś rodzinka się zwali do mnie a mnie się dziś tak spaaać chce.

hej laski:) widze ze tu goraco bylo chlopy szalaly a ja myslalam ze moj jest tylko taki agent:p wraca i sie zgina czasem w pol:p bo z kolega na jedno piwko skoczy i wraca hihi ja juz raz zaprotestowalam i to solidnie

U mnie tak leje ze szok normalnie nie widze drzew pod domem a ja zaraz do pracy musze uciekac ja chce wolne:/

Atan jestes moja imienniczka :p i tez z poznania:p chyba jak przylece na urlop do polski to na ciacho i kubusia cie zaprosze?? co ty na to???

Ostatnia edycja:
jestem zaaaaaaaaaa :-) sorki zasnelam kolo laptopa :-) jakas dzis senna jestem :-) a kiedy przylatujesz?? ja do szwecji jezdzilam 10 lat temu co roku z rodzicami :-) ale nie pamietam nazwy miejscowosci ale wiem ze troche sie jeszcze jechalo z promu :-) ja uwielbiam lopisy w szwecji :-)
no kurde co tak cicho mam wolne a was niemaaaaa ??!!

Ostatnia edycja:
cześć dziewczynki:-D
Atanku może tak cicho bo chłopy się obudziły i trzeba ich otrzeźwić?:-D;-)
ej ja też chcę na spotkanie, w końcu ze Szczecina do Poznania nie jest tak strasznie daleko:-D

reklama
Do góry