reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja swojemu z dupy zrobie jesien sredniowiecza. NO szok jacy ci faceci beznadziejni....

No zadzwonił jego wysokość Przemysław i taki se dialog był
-Myszkooo beedeee ww domu za 20 minut. OOOkkeeejjj?
_Nie ok.
- to maaam nieee wraaacać?
-Rób se co chcesz, niech cie kolega przygarnie,przeleci cie to zobaczysz, docenisz...
-Tooo jaa będę w dooomu szyppkoo.NIee bąć złaaaa..

No coment

Będzie dzisiaj spał bez kołdry przy otwartym balkonie. Bez bokserek rzecz jasna

Ostatnia edycja:
reklama
hahaha :-D nie no rozwalił mnie ten dialog. :-D
No ale ci faceci to czasem w ogóle nie potrafią myśleć..
Mój też wyszedł z jakieś pół godziny temu do kolegów ale niech sobie posiedzi z nimi :happy2:. Później będzie tylko mój ;-).

A jutro mieliśmy jechać do moich rodziców. Boże jak mi się przez Niego zrobiło niedobrze... Co za kretyn :/ Eh zaraz zwymiotuje... :/ Ja mu dam jutro [Kochanie], ciekawe jak on zamierza jutro funkcjonować... :/ O rany!!! Masz rację... Jego Wysokość (w tej sytuacji) Piotr :/

Klari tu już o nic nie chodzi, niech se ma tych kolegów tylko,, że ja do łazienki po meblach chodzę, łóżko 20 minut ścieliłam. Nawet się postarałam, dokuśtykałam do kuchni i mu zupkę ugotowałam, kalafiorkową, ulubioną. Kurna ostatni raz!!!
Pomijając fakt, że tylko jutro ma wolne a tak to cały weekend w pracy po 15 godz

Lovka a zrób jak i ja, nie przykrywaj na noc niech dupe wyziebi to szybciej wytrzeźwieje

Uciekam
papa

Ostatnia edycja:
My jutro mamy grilla u mojej babci i się zastanawiam jak my w piątek na jagody rano pojedziemy :confused:
Wiem o co ci chodzi. I w takiej chwili powinien być przy tobie a nie łazić gdzieś..

Ostatnia edycja:
Dziurko dobry pomysł ;) Ale już leży na kanapie pewnie ;D Bo cisza... Niech ja tylko usłyszę chrapanie! Rozumiem się napić, ale po co pić i rzygać?!

dalam kazal schowac bo nikt niewie mowi ze chce odrazu rodzica powiedziec i chcial powiedziec na mamy i taty imieninach ale ja siem boje mojej mamy nadal itd wole dopiero jak bedzie usg pierwsze ;-) a pierwsza mina heee co znaczy dodatnia beta i o co chodzi zgubil sie aa po chwili do niego dotarlo bede tata i calowal mnie dwa razy i z bananem siedzi przed komputerem dalej ;-)ja to wiecej przzylam myslalam ze sie bardziej ochoczo rozrusza jedynie co to powiedzial do brzuszka czesc fasolko :-) i buzi dal :-)

Mój pijany paskud, to non stop brzuch całuje! :) To miłe, muszę mu jakoś na ambicje wejść za dzisiejszy występ... Ojjj córunia, nie byłaby dumna z takiego tatusia... :/ Oj nie...

reklama
juz zacczyna mowi do mnie mamuska mamuska a ja mowie co tatus a on mowi ze stara sie nie poplakac z radosci i mowi ze to najlepszy prezent na rocznice i urodziny :-)

Do góry