reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan ja aż sama się wzruszyłam. Wzruszyłyśmy się z Natką ;) A ojciec niech tam leży i umiera. Jak chciał tak ma. Natusia mnie boli :(

reklama
Każdy by chciał taki prezent :-)
Mój to trochę załamany chodził przy ostatniej @ bo myślał, że już go czeka prezent (grę) na dzień ojca ode mnie ;-)
Lovka chciał pić to niech męczy się teraz sam.

mnie tez pobolewa co jakis czas tak od niedzieli chyba albo soboty a i tak nie moge wstawac energicznie z lozka bo mnie wtedy kluje ... wzruszylas sie ze mi sie udalo ?? :-)
a mowilam wam ze wczoraj zauwazylam ze fartuch mi sie caly czas w pracy odpinal ostatni guzik i myslalam ze przytylam a jeszcze w zeszlym tygodniu wazylam 86 kg i mowilam ze prztytylam ale wtedy guzik sie nie odpinal a dzis wchodze na wage i mam 84,5 wiec schudlam ale musialo mi sie podbrzusze powiekszyc :-)

Ostatnia edycja:
Atan taaaaaaaaaak. Nie wiedziałam, że obce osoby mogą być tak bliskie! :) Mnie od czasu do czasu pobolewa. Aaa zapomniałam Wam powiedzieć. Na 14 lipca zapisałam się na wizytę do ginekologa. To będzie 8-9 tydzień (co zobaczę na USG?)

Aleksandra... miałam być Alicja... Albo Alina... No, ale zarejestrowali Aleksandra... To jest Ola... Ale mówią Ala... :D Od zawsze! ;)

Aha :-). Mi jakoś nie podchodzi jakoś to imię :-p. To jak coś to ja będę mów(pisać) Ala ;-)
Mam takie pytanie może będziecie wiedziały. Jak raz zmierzę temp o innej godzinie ale po przebudzeniu od razu to będzie to robić jakąś dużą różnicę czy nie.?

reklama
Do góry