reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lena, witaj, masz bardzo regularne cykle, troszkę poobserwujesz i będziesz wiedziała, że to nie problem :)

Z kawą spróbuję za rok.. może, bo generalnie nie lubię, a teraz to już całkiem

reklama
Hej laski :-)
Odebrałam dziś prawko i mogę już bez problemu jeździć ;-).
Wczoraj nie było przytulanek bo się pokłóciłam z Ł trochę przed spaniem :-p. I już od dziś zaczęłam mierzyć temp :-).
Dziewczyny się pewnie nie odzywają bo się zajmują sobą i fasolkami. Na pewno u nich wszystko bardzo dobrze :happy: I na pewno się nie długo odezwą.

Atan na skarbmamy już udostępniłam bo tak to miała przez parę dni tylko dla mnie widoczny ;-). I dziękuję. ;*

Zapomniałabym witam Lene i mam nadzieje, że będziesz się dobrze tu czuła w śród nas :-)

reklama

A u mnie dzisiaj pogoda do du… za to teścik owu. troszkę bardziej widoczny :-D mam nadzieję, że jutro, albo pojutrze będzie jeszcze bardziej wyrazisty :-D

Akka- starowniko hi hi to nie będę tutaj sama emerytką :-p

Mija- mi również milutko :-D

Paluszku – cieszę się, że wróciłaś :-) ale bardzo dobrze, że sobie odpoczęłaś, odreagowałaś :-D Myślę, że naładowałaś bateryjki :-D

Iwaksu- kochana, mnie możesz już wpisać na III cykl :-) boż to już trzeci ;-) faktycznie lista starczek się zmniejsza :-D mam nadzieję, że uda mi się awansować na górną listę ;-)

Sweet- GRATULACJE!!! :-D jej faktycznie szybciutko Ci przyniosło szczęście nasze forum :-p :-)

Fiona- w końcu się pojawiłaś :-D jak się czujesz? :-)

Lovka- ja jestem rocznika ’86 :-D

Sil- aaaa już wiem o co Ci chodzi :-) szczerze mówiąc nigdy się nie zastanawiałam ile dni trwa moja faza lutealna, ale wyczytałam, że dolna granica to 10 dni, więc z tych wyliczeń by się zgadzało :-D ooooo fluidy to łapię :-D

Kiniuś- u mnie z mierzeniem temp. też różnie bywa, ale póki co mniej więcej się pokrywa z moimi obserwacjami organizmu :-D

Fifka- po tyłku powinnaś dostać za to przemęczanie się, może Tobie się wydaje, że nic wielkiego nie robiłaś, ale dla brzusia to za wiele :-) dbaj o Was :-)

Atan- już Cię znalazłam :-D takie jedno dniowe wahania temp. mogą się zdarzać :-) tak słyszałam :-D

Dziurka- ciesz się chłopem a nie się spinasz :-D ja właśnie tak postanowiłam :-D zobaczymy co z tego wyjdzie :-D

Lena –witamy :-D

Do góry