reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kwiatuszek, gdybym nie wiedziała,że nadal się starasz pomyślałabym ,że to syndrom wicia gniazda przez kobiety w ostatnim "stadium" ciąży :-D

reklama
Cześć kobietki :)

Witam nowe staraczki, wczoraj się nie przywitałam... Głupia i niegrzeczna ja, w zamian macie fluidy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gratuluję tym, co już mają swoją Kropeczkę :)

Nie wie któraś co z Moniką? Miała iść do gina, bo plamiła i zniknęła, martwię się.

starania do dupy spadla tempka a moj mowi ze tempka nie wazna on czuje ze jestem i ze jesli sie okaze ze nie to znaczy ze jeszcze nie mielismy byc rodzicami a jak tak to mielismy byc rodzicami i ze bede super mama jeszcze taki tekst ci powie i jak sie czlowiek ma nie nastawiac ;-) az mi sie lezka zakrecila a do tego moj telefon sie zepsuł stoje przed naprawa i co pana niema a czynne od 11 do 11.10 czekalam az poszlam do drugiego sklepu tez zamkniete wracam nadal faceta niema slysze moj telefon sie wlacza no to szybko wlaczylam i zrobilam powrot do ustawiej fabrycznych kit z numerami telefonu tych co niemam zapisanych na karcie sim no i co ustawilam juz sobie spowrotem tapete i co znowu sie niechce od blokady wlaczyc zaswieca sie nadole klawisze a ekran czarny ;-(poddaje sie ;-(

magda ty to umisz choc lekko poprawic mi nastrój :-)

Ostatnia edycja:
Atanku nie martw sie telefonem, naprawi się i bedzie ok a jak nie to odpoczniesz troche od świata:tak:Pomyśl sobie, że kiedys tel nie było i jakoś się żyło, umawiało na randki....
Humor sobie poprawiam naleśnikami z dżemem truskawkowym domowej(własnej) roboty.:-)Owszem mam dziś gorszy dzień ale czasem trzeba jakoś odreagować, nie można być cały czas usmiechnietym.....Także mnie mój smutek właśnie przechodzi bo czuję, że jesteśmy coraz bliżej celu.....:-)
kwiatuszku ja mam to szczeście, że mam męża świetnego kucharza w domu.

reklama
Ja wczoraj kupiłam 11 kilo truskawek, obrałyśmy z mamą, od wczoraj zasypane cukrem, dziś odlałyśmy sok, a truskawki się lekko przesmażają. Mniam...

No dziewczyny pouciekały. Może na swoje miesiące. Ale szkoda, że się nie odzywają. Claudusia też milczy. Mineralna postraszyła szpitalem i zwiała :(

Mam nadzieję, że Ael pomogą.

Do góry