reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan he he bywa ;-).
Truskawcia brać chłopa w obroty jak najczęściej .! :-) hihi

Uciekam na razie ;-) Do wieczorka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
lena witamy w naszych progach ;-) z plodnymi gdy masz regularny cykl bedzie latwiej ;-) a stosujesz jakas obserwacje swego cyklu temperature badasz wyglad śluzu ??
- Wynik - NetMama.pl tu masz podstawowy kalkulator dni plodnych ;-)

Dzięki wielkie za adres stronki, teraz łatwiej będzie mi kontrolować te dni. Obserwacja samej siebie nie przynosi oczekiwanych rezultatów.

Lena, spokojnie, trzeba się troszkę wprawić. Śluz z reguły jest widoczny i to wtedy. A tak mniej serio, choć nadal naukowo, jak masz chcicę na faceta, to to ten czas ;)

A ja chyba mam dziś gorszy dzień. Jakieś wątpliwości, zrezygnowanie, brak sił. I jeszcze mój M. taki zmęczony przychodzi, że wogóle nie ma ochoty na przytulanki. I jak tu sie starac... Zaczynam wątpic, czy kiedykolwiek się uda. Wiem, wiem... może i marudze. Ale kto stara sie prawie rok to wie o czym mówie!!!

A ja dziś zła masakrycznie, nic dziś załatwić nie mogę, na uczelni, u operatora wrrr aż grzmię, jeszcze tłuc się autobusem z wózkiem musiałam i nikt kompletnie nie pomógł mi nawet z tym wózkiem..

Basati, a może trzeba naładować akumulatory. Zbliża się długi weekend, jedźcie gdzieś, odpocznijcie, wyluzujcie od starania się na te 4 dni. Nabierzecie sił, nacieszycie się sobą

Wyjeżdżamy własnie jutro... jetem przed owulacją. Mam tylko nadzieje że nie przeoczymy owulacji. Musze jakos się odstresowac.

sil- prosze o jakieś fluidki!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I nie licz, nie planuj, nie sprawdzaj, kochaj się z przyjemnością, to ma być Wasz czas, a jak przyjdzie Dzidzia, to super :)

reklama
Dziękuje kochana. Potrzebuje czasem takiego kopa w du...e!

A ty jak się czujesz???

Ps. Dziewczyny mam jeszcze pytanko. Czy można używac żeli nawilżających albo czegos innego podczas stosunku jak sie stara o dziecko??? nie jest taki żel szkodliwy dla plemników.? Mamy taki niebieski nawilżający z durexa, ale nic na nim nie pisze czy można używac podczas starań. Bo na niektórych to pisze. A bez żelu to czasem ani rusz. Mimo tego że jest" mokro"- to nie jest ślisko. Przepraszam za prostolinijnośc wypowiedzi.:-)

Do góry