reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil ja robię trzy rodzaje dżemu truskawkowego: I wersja z kawą i II z imbirem i cytryną a III z octem balsamicznych-dla tych, którzy lubią kwaskowy i wyrazisty smak dżemu:-)

reklama
dajcie troche tego dzemu ja nigdy nie robilam :-) nie umiem :-) a ja tez mam meza kucharza :-) w sumie szefa kuchni :-)
no i co wlozylam do telefonu starego meza karte i co dzwonia z pracy ze mam jutro na popoludnie przyjsc a nie na rano ahhh wszystkie ranki mi zawsze zabiera zawsze cos wymysli bo to przyjaciolka szefowej...

no tez wole na rano a oni mi caly czas zabieraja i cos wymyslaja mam tylko 2 ranki w srody i piatki i co znowu mi zabrala a nie moge powiedziec nie bo zaraz wielkie ale maja ...wryyyyyyyy

magda napisalam pod wykresem wiadomosc odpiszesz ??

Witam :)
Jestem tu po raz pierwszy zatem proszę o wyrozumiałość.
Chciałabym rozpocząć starania o maluszka, jako że mój cykl trwa 26/27 dni nie bardzo wiem kiedy następują dni płodne. Gdyby któraś z Was miała podobny problem i znała odpowiedź będę wdzięczna za pomoc.

Atan ja też mam szefa kuchni i barmana:-), teraz wykonuje swój drugi zawód bo bardziej go lubi...

lena witaj! Napisz cos więcej o sobie....
Sil....spróbuj tego z kawą, naprawdę polecam. Nie musisz robić z całości, wystarczy, że dodasz do ilości np. na słoiczek

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry