reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Paluszku- ja chcę Twoich fluidem, więc łapię i połykam ;-) :-D

Kwiatuszku- tak, zawsze o tej samej porze robię teścik, i nie z samego rana, tylko później :-) temp. mierzę, ale skacze mi ona jak zając po kapuście :-p ale jeśli chcesz to tutaj masz wykres http://www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu?wpage=1&fr=1&id_cyklu=3073 :-)

Kasia- oczywiście, że będę zaglądać- a nóż się czegoś nauczę :-D

Sil- jeśli nadrabiacie, to jesteś rozgrzeszona z fotek hi hi :-D

Atan- to Ty pisałaś tutaj kiedyś coś o facebook’u? :-)

Big - ooojjeeejj brzusio piękny :-D <tulimy> :-D

Laseczki a swoją drogą, to czy jest możliwe, żeby mieć cykle np. 27 dni, a owulację 18 dc? :-) bo ja już tego wszystkiego nie ogarniam :-(

Ostatnia edycja:
Krótko na owu. Ale może 11 dni... Bardzo niska granica, ale nie za dobrze, bo może się nie zagnieździć. Choć podobno są 12 dniowe, więc 11 też pewnie ujdzie :)

tak kochana musi sie nam udac zobaczymy ale wole sie nie nakrecac bo to juz nie pierwszy moj ksiazkowy wykres a na koncu dupa
wolalabym wogole nie mierzyc ale gin mi kazala zeby jej pokazac wykresy

Kochana a badałaś swojego lubego???

Bigchild - przepiękny brzuszek
Ael- jak się czujesz? jak wymioty? przeszło już???
kasia.natka -wierze ze Ci się uda i tobie Atanku tez. i całej reszcie...

ja jestem jeszcze przed owulką... ale czuje że jajniki pracują :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie,
staramy się z mężem o dziecko już ponad rok, w kwietniu przechodziłam operację usunięcia torbieli endometrialnej z lewego jajnika. Podobno torbiel była bardzo ładnie odizolowana i lekarz nie znalazł żadnych zrostów. USG miesiąc temu pokazało, że lewy jajnik wrócił już do normy i nawet rozmiarem nie zdradza, że była na nim torbiel. :) Teraz robimy wszystko, żebym jak najszybciej zaszła w ciążę. Mam nadzieję, że się uda i że będę kolejnym przykładem "ku pokrzepieniu serc". :)

Akka - witam cie serdecznie, czuj sie jak u siebie. Tzryma kciuki za szybkie zasasolkowanie. Napisz cos więcej o sobie... ile masz lat, skąd jestes itp. :-)

W tym roku kończę 32 lata, więc czasu nie mamy za dużo. Dlatego też liczymy, że może w końcu, po usunięciu tej torbieli, jakoś nam się uda. Niestety mało doskonały jest ten najdoskonalszy ze światów...

reklama
Do góry