reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A powiedzcie mi kobietki.... ( bo jestem strasznie niecierpliwa) jak zrobiłabym jednak dziś test i to o tej godzinie to może wyjść test pozytywny jeśli bym była w ciązy?? bo jutro mam termin @ ale tak bym chciała wiedzieć :D:D:D:D

reklama
Ja mam 20:-)... No ja też brałam anty 3 lata i czekam od marca na @... Może jestem ewenementem który dochodzi dłużej po takiej zmianie ale do konca tyg jade sie zapisac do gina... A i moze kupię test żeby się tak dla siebie upewnić...

witam dziewczynki, madziulek, sweetApple (moja imienniczko):-)
ja bym zrobiła jutro rano, nie ma co sobie nerwów psuć, lepiej poczekac na poranny jak twierdzi Magd.a. Ja np. ostatnio zrobilam w dniu @ i I krecha, po dwoch dniach znów i Ikrecha..a ze byłam strasznie niecierpliwa poszłam do lekarza..zrobił usg, kazał działać dalej i dostalam duphaston...na wywołanie @ i teraz w trakcie cyklu. Oczywiscie zycze II kreseczek..ale lepiej poczekać:)i kup taki czulszy teścik, bo czasem te 25ml...nie wykrywają nawet w dniu @.
lovka gratulaacje, nie doczytałam twoich postów za daleko utknely..robilas juz betke?

Pomimo testu owu. negativ, odnalazłam popołudniem oznaki dni płodnych Haasa :-D jutro, więc powtarzam test i biorę się za chłopa :-p i mam nadzieję na owu. :-D

Sil – przetłumaczysz mi kochana z polskiego na nasze o tej owu. ?:-)

Basti- który dzionek? :-) ja właśnie też czuję jajniki, zwłaszcza prawy- to chyba dobry znak, co? :-D

Akka- witaj :-D z Nami na pewno lepiej Wam pójdzie :-D

Sweet- witamy :-D zapraszamy do rozmowy :-D my reprezentujemy różny czas starań :-D ja z moim Kochaniem staramy się drugi miesiąc, niby nie długo, ale nie mogę się doczekać :-D no to jesteśmy w podobnym wieku :-D (24 latka) Poczekaj do juterka- jedną noc więcej wytrzymasz :-D

Kiniuś- ja też w tym miesiącu zaczęłam stosować testy owu. :-D a jakie długie Ty masz cykle?

( kurde dziewczyneczki ja pomału dostaję pomieszania zmysłów, z cyklami i zapominam która, który dzień i ilo dniowe cykle ma :-D )

Madziulek- I coś mi się wydaje, że wcale nie jesteś najmłodsza :-D matko kochana od marca nie masz @??? I jeszcze u gina nie byłaś? Niu niu niu my Cię tutaj zaraz ustawimy do pionu :-D

Ael, Ael- gdzie jesteś???!!! Wszystko u Ciebie w porządku??? :-)

Witam

Jutro idę do szpitala znowu, chyba na 2 dni (mam kurewską nadzieję), bo te wymioty z innymi objawami są podejrzane, więc z pewnością będzie usg i cały kurewski szereg badań (których mi się już odechciewa)... Lekarz stwierdził pouciskał mi żołądek i plecy, mówił że trzeba musowo zrobić usg jamy brzusznej i dopiero po kompleksowych badaniach można orzec co jest i jak to kurestwo leczyć...

reklama
Ael- cieszę się, że się odezwałaś chociaż na chwilkę :-) czyli nadal nic nie wiadomo? :-( ojj te objawy są bardzo dziwne :-( Mam nadzieję, że Cię tam wyleczą, wracaj do Nas szybko i trzymaj się :-) Jesteśmy z Tobą :-)

Do góry