reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
kwiatuszku pamietaj ze kazdy cykl jest inny i dopiero obserwacja temeperatur przez conajmniej 6 cykli moze dac jakis obraz regularnosci,wiec się nie sugeruj kochana....ale jak działaliscie to super:):)
moze byc tez tak ze wczoraj była i czesto ostatni dzien rozciągliwego sluzu pokrywa się ze spadkiem tempki i na drugi dzien jest owulka...mam jednak nadzieje ze niebawem zobaczymy wasze efekty w postaci II kresek:):)

dobra ja zmykam na tę głupia rozmowę..no przynajmniej wyszło słonko,żeby mi drogę przyświecać:):)

Ostatnia edycja:
wy to jestescie kochane wiecie o tym dziewczyny ?? ;-) po prostu was nigdy nie zostawie !! teraz czekam do rana by zobaczyc jak temperaturka jutro sie zachowa ;-) a jak wy myslicie kiedy testowac?

to widze kwiatuszku ze ty po zadnie podeszłaś do staranek wiesz jak sie twoj organizm zachowuje a ja niewiem i sie ucze dopiero ;-)trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl bedzie udany napewno!!!musi byc !!

tak kochana musi sie nam udac zobaczymy ale wole sie nie nakrecac bo to juz nie pierwszy moj ksiazkowy wykres a na koncu dupa
wolalabym wogole nie mierzyc ale gin mi kazala zeby jej pokazac wykresy

za 30 minut bede sie zbierac do pracy ale mi sie dzisiaj wyjatkowo niechce ;-(mam 2 lekarzy wiec bedzie bieganina a ja jadlam pierogi ;-)ale sie objadlam ;-)
ooo pod moim nikiem zmienil sie napis na FANKA :-)

A u mnie pogoda dziś pod psem... Zimno, jak nie wiem, a ja sobie spodni nie uprasowałam. W wyniku tego, na targ po truskawki pojechałam w rozpiętych dżinsach. Całkiem, bo zamek już się nie zasuwa. Teraz się zmotywowałam, bo po południu wychodzę, ale generalnie... nie mam się w co ubrać i wcale nie kokietuję. Na ciepło to mam parę rzeczy, ale na taki ziąb jak dziś, bieda...

A zdjęcia nie mam, bo jakoś tak z mężem zajęliśmy się nadrabianiem dni bez seksu i fotek nie pstryknął. Nadrobię

trzymam za slowo bo chce zdjecie zobaczyc ;-)
narazie kochane zmykam do pracy bedewieczorem :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry