reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Soglam –dziękuję :-) fluidki się przydadzą i to bardzo! :-) wiesz, ja to chyba w tym miesiącu nie będę testować :-(

Kwiatuszku- teściki kiepsko :-( dziś mam 13 dc, a nie ma różnicy między 8 dc a 13 :-/ przy ostatnim 27-dniowym, i przed ostatnim 25-dniowym cyklu, to chyba powinno być już.

Kasia- cały czas trzymam &&&& :-D teraz będę Cię podglądać na wykresie :-D

reklama
wiecie oglądałam ostatnio program bodajże na TLC i były poruszane między innymi problemy z seksem i zajściem w ciąże , Jedna kobieta cały czas miała zapalenie pochwy , grzyby itp . Okazało się że jest uczulona na jakieś białko ze spermy swojego mężczyzny :o , Po podjęciu leczenia typowo alergicznego zapalenia ustały i teraz jedyne co jej zostało to czekać czy organizm nie będzie odrzucał spermy mężczyzny i dojdzie do zapłodnienia ;o .

kasia.natka ja też trzymam kciuki :*:* &&&&&

kasia.natka.....patrzę na wykrsik iiiiiiiiiiiiiii trzymam mocno kciuki kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Truskawcia smialo mozesz zagladac :tak:
Olcia (nie)dziekuje :-)
Paluszek łapie!!!!! :*
soglam (nie)dziekuje :-)
kobietki kochane boje sie dlatego tak cicho siedze

Ostatnia edycja:
kwaituszku z wykresu wynika kochana że dzisiaj lub jutro bedzie owulka wiec mam nadzieje ze działasz odkąd masz sluz rozciągliwy..od dzisiaj powinien juz zanikac wiec kochana dzisiaj koniecznie dorwij swojego i działajce bo wszystko pieknie się układa....trzy kolejne tempki powinny byc na podobnym poziomie,a potem juz efekt działania bedziemy widziec....
trzymam mocno kciuki kochanabo idziesz książkowo:):)
fluidki dla ciebie za pomyślny cykl
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja tez sie boje ale moj mi mowi nic nie spadnie nie panikuj itd... a teraz jem obiadek a za godzine do pracyyyy :-(

reklama
Truskawcia smialo mozesz zagladac :tak:
Olcia (nie)dziekuje :-)
Paluszek łapie!!!!! :*
soglam (nie)dziekuje :-)
kobietki kochane boje sie dlatego tak cicho siedze
~

kochan i tak trzymaj:):) ja tez się bałąm i cicho siedziałam ale tez czułam ze sie udało tak po prostu wewnętrznie wiec kochana rób jak ci podpowiada serce i się nami nie przejmuj bo i tak wszystkie mocno trzymamy za was kciuki w tym cyklu:):)

Do góry