reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

lovka to dobrze troszcz sie o groszka ;-) a jakies objawy ?? jak cie wczoraj bolal brzuszek to takie podobne bylo do bólu @

reklama
Asiol Moja beta ze środy 217,5 :-D Drugiej jeszcze nie robiłam bo mama mnie przed samym laboratorium zawróciła twierdząc że schizuje :confused2:

Nie wiem kiedy zrobię drugą, narazie jestem umówiona na 7 lipca na pierwszą wizytę u gina, powinnam już zobaczyc piękne pikające serduszko!

Doberek!!!!
LOVKA GRATULUJĘ KOBIETKO!!!!! To teraz betka ;)
Ale nam się w maju worek z fasolkami rozwiazał !
Oby było jeszcze więcej:-)

Witam nową staraczke w naszym gronie:)
Mnie moje szczęście zabrało na zakupki wczoraj i troszkę wzbogaciłam swoja szafę ;-) Oboje zakochalismy się w sukience ciążowej z narysowanym ludkiem i moje kochanie stwierdziło że musimy ja kupić. Założyłam i szłam dumna i blada hehehe
Oczywiście kadzie dziecko było moje:-D
I te ubranka....cudeńka!
Na 100 % kupię wóżek ze skretnymi kołami. Widziałam w sklepie jakie manewry musiała wykonywać kobieta wózkiem głębokim . Jednak to duże ułatwienie.
Fifka widzę że u Was wszystko ok:) Bardzo się cieszę .

tez mnie bolala glowka ale przestala sama na szczescie :-)no tez sliczna sukienka :-)strasznie mi sie podobaja te rysunki ze ma sie dzidzie w srodku:-)

Dokładnie:) Rozwaliła mnie i bardzo ładnie się w niej wyglada. Stwierdziłam że i w taką pogodę i w zimę będe mogła w niej chodzić.
Tak sobie przeglądam Allegro i powiem Wam ze nie opłaca się kupowac wózków w sklepie. Tym bardziej że ceny spadają z tego co widzę. Moja Asia kupiła komplet za 2 tys w sklepie. Na A znalazłam taki sam (inny kolor) zestam za 1299 więc jest róznica. Mozna znaleśc używane w bardzo dobrym stanie za naprawdę małe pieniądze .
A gdzie wywiało reszte kobiałek????

reklama
Do góry