reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Anna to moze Ci sie udalo w tym cyklu.poki nie ma @ jest nadzieja.z tymi testami to faktycznie lepiej troche poczekac.moim kolezankom wychodzilo roznie.niektorym dopiero po 2 tyg. jak spozniala sie @.trzymam kciuki.
Blondplatynamozesz sobie marudzic tu ile chcesz.ja tez mam takie dni i jak sie pozale to robi mi sie lepiej.a jak dlugie masz cykle?czujesz owulacje?mierzysz temp?

reklama
Witam Wszystkie Staraczki :-) Jesteśmy z mężem niecały miesiąc po ślubie i od nocy poślubnej :-) zaczęliśmy starania o maleństwo. Mam nadziej, że szybkosie uda, bo niczego nie pragnę tak bardzo a jak dzidzidziusia. Mam nadzieję dowiem się na tym forum ciekawych i jakże przydatnych rzeczy. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie przyszłe Mamusie :-)

Witam się!

Wczoraj pracowałam do 22 i wróciłam późno, dziś padam na twarz!... :szok::baffled::baffled: Kawusia dla mnie i dla Was - znów serwuję:

images

Boooże, strasznie jestem zmęczona!... A jeszcze wczoraj 5 minut przed zamknięciem jakaś baba wlazła i zaczęła wybierać z wielkiej kupy dzbanków jeden o najbardziej niebieskim odcieniu!!! :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::growl::growl: Czasem ludzie nawet nie pomyślą, że ktoś spieszy się na pociąg, autobus... :angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Grrr!

Dziś 3 dc. Ufff... W pracy do 20, jutro do 18. Mam nadzieje, że będe miała czas poklikać z Wami z pracy i że jakoś zleci, bo najchętniej przespałabym dzień...

Przepraszam, ale nie miałam czasu Was nadrobić. Mam nadzieję, ze dzień Wam miło mija i slę buziaki!

Witam Was ;)
Moje starania po raz pierwszy, właśnie się zakończyły, dziś rano zobaczyłam Zdjęcie0007.jpg
Nadal nie wierzę :)
Trzymajcie kciuki, za drugi test ;)
Buziaki kochane ;*

Createdbylove serdeczne gratulację, ale ja Ci kochana zazdroszczę. Zaraź mnie proszę swoim stanem.
Moja koleżanka dziś w nocy urodziła przepiękną córeczkę. Jak ją zobaczyłam to padłam z wrażenia.
Kacha ja cykle mam 28-30 dni, przeważnie na zmianę, jak trawa 28, to następny ma 30. Nie wiem od czego to zależy. Temperatury nigdy nie mierzyłam, bo jestem niesystematyczna i dlatego nie przyniosło by to żądanego skutku.
A pomarudzić bardzo lubię, w szczególności pod koniec każdego cyklu.
Buziaczki dla was.

Witam i gratuluje 2 kreseczek :) ale piękna wiadomość!!! Przesyłaj ciążowe wiruski, żeby nam się też udało.
A ja już wróciłam z pracy i się zastanawiam co zrobić z tak pięknym dniem. Zaraz chyba sobie pojadę do lasu jakiegoś czy coś :)

Witam sie z pracy!

Matko, padam na nos! :szok: Nie wyspalam sie po wczorajszej harowie, a dzis ledwo stoje... :baffled: Jeszcze 2 h i koncze na dzis... A potem bedziemy z moim M. dalej tluc "Zagubionych". :-D

Witam Was ;)
Moje starania po raz pierwszy, właśnie się zakończyły, dziś rano zobaczyłam Zobacz załącznik 286484
Nadal nie wierzę :)
Trzymajcie kciuki, za drugi test ;)
Buziaki kochane ;*

Createdbylove - gratulacje! Piekne wiesci!!!

A u mnie dol jak 150... Snilo mi sie, ze... rodzilam dzidzie!!! :szok: To byl wczesniak, no i urodzilam, ale on byl chory... :-( To byl taki realistyczny sen, ze az sie przestraszylam!!! :szok::szok:

reklama
Do góry