reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Anna to moze Ci sie udalo w tym cyklu.poki nie ma @ jest nadzieja.z tymi testami to faktycznie lepiej troche poczekac.moim kolezankom wychodzilo roznie.niektorym dopiero po 2 tyg. jak spozniala sie @.trzymam kciuki.
Blondplatynamozesz sobie marudzic tu ile chcesz.ja tez mam takie dni i jak sie pozale to robi mi sie lepiej.a jak dlugie masz cykle?czujesz owulacje?mierzysz temp?

reklama
Witam Wszystkie Staraczki :-) Jesteśmy z mężem niecały miesiąc po ślubie i od nocy poślubnej :-) zaczęliśmy starania o maleństwo. Mam nadziej, że szybkosie uda, bo niczego nie pragnę tak bardzo a jak dzidzidziusia. Mam nadzieję dowiem się na tym forum ciekawych i jakże przydatnych rzeczy. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie przyszłe Mamusie :-)

Witam się!

Wczoraj pracowałam do 22 i wróciłam późno, dziś padam na twarz!... :szok::baffled::baffled: Kawusia dla mnie i dla Was - znów serwuję:

images

Boooże, strasznie jestem zmęczona!... A jeszcze wczoraj 5 minut przed zamknięciem jakaś baba wlazła i zaczęła wybierać z wielkiej kupy dzbanków jeden o najbardziej niebieskim odcieniu!!! :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::growl::growl: Czasem ludzie nawet nie pomyślą, że ktoś spieszy się na pociąg, autobus... :angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Grrr!

Dziś 3 dc. Ufff... W pracy do 20, jutro do 18. Mam nadzieje, że będe miała czas poklikać z Wami z pracy i że jakoś zleci, bo najchętniej przespałabym dzień...

Przepraszam, ale nie miałam czasu Was nadrobić. Mam nadzieję, ze dzień Wam miło mija i slę buziaki!

Witam Was ;)
Moje starania po raz pierwszy, właśnie się zakończyły, dziś rano zobaczyłam Zdjęcie0007.jpg
Nadal nie wierzę :)
Trzymajcie kciuki, za drugi test ;)
Buziaki kochane ;*

Createdbylove serdeczne gratulację, ale ja Ci kochana zazdroszczę. Zaraź mnie proszę swoim stanem.
Moja koleżanka dziś w nocy urodziła przepiękną córeczkę. Jak ją zobaczyłam to padłam z wrażenia.
Kacha ja cykle mam 28-30 dni, przeważnie na zmianę, jak trawa 28, to następny ma 30. Nie wiem od czego to zależy. Temperatury nigdy nie mierzyłam, bo jestem niesystematyczna i dlatego nie przyniosło by to żądanego skutku.
A pomarudzić bardzo lubię, w szczególności pod koniec każdego cyklu.
Buziaczki dla was.

Witam i gratuluje 2 kreseczek :) ale piękna wiadomość!!! Przesyłaj ciążowe wiruski, żeby nam się też udało.
A ja już wróciłam z pracy i się zastanawiam co zrobić z tak pięknym dniem. Zaraz chyba sobie pojadę do lasu jakiegoś czy coś :)

Witam sie z pracy!

Matko, padam na nos! :szok: Nie wyspalam sie po wczorajszej harowie, a dzis ledwo stoje... :baffled: Jeszcze 2 h i koncze na dzis... A potem bedziemy z moim M. dalej tluc "Zagubionych". :-D

Witam Was ;)
Moje starania po raz pierwszy, właśnie się zakończyły, dziś rano zobaczyłam Zobacz załącznik 286484
Nadal nie wierzę :)
Trzymajcie kciuki, za drugi test ;)
Buziaki kochane ;*

Createdbylove - gratulacje! Piekne wiesci!!!

A u mnie dol jak 150... Snilo mi sie, ze... rodzilam dzidzie!!! :szok: To byl wczesniak, no i urodzilam, ale on byl chory... :-( To byl taki realistyczny sen, ze az sie przestraszylam!!! :szok::szok:

reklama
Do góry