Hejka dziewczynki i ja się witam dzisiaj
Odebrałam rano pierwsza bete i wynik 79,62 czyli ciąża potwierdzona na 4-5 tydzien,może troche mała ale wg norm jak najbardziej ok i ja wierze że nosze maluszka który co dopiero się zadomawa wiec dzis tez oddałam nowa krew zeby zobaczyc jak przysrasta,w piatek wyniki....i mam nadzieje ze bede juz spokojniejsza....
zaliczyłam tez juz dzisiaj zajęcia jogi na które chodze od miesiąca i prowadząca juz mnie traktowała jak ciązówke ze wszystkimi dogodnościami w pozycjach jogowych,dziwnie sie czułam ale było fajnie....póki bede mogła bede cwiczyc cały czas plus basenik...
umówiłam się tez do gina na 22.06 i wtedy juz bedzie 7tydzien wiec i serduszko zobacze.....bardzo się cieszę...eh
przesyłam tez pierwsze ciążowe fluidki jak obiecałam
I seria dla atan~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
no i dla wszystkich starających ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kochane kochajcie się z przyjemnościa i rozmnażajcie

a co do rozmów na temat spotkania proponuje załaozyc watek na prywatnym naszym forum pod tytułem "spotkanie" i tam bedzie komplet informacji czyli kto chce i gdzie mieszka a nie trzeba bedzie tego wyszukiwac na forum...
kwaituszku i
klari tulę i trzymam kciuki za kolejny cykl
kasia.natka no to owulka sie szykuje idealnie na urlopie....dziąłaj kochana i trzymam kciuki....

beka może skonsultuj z ginem telefonicznie ten twój długi cykl i pytaj co robic.....
dagne super że wszystko super z dzidzia no i ty jesteś spokojniejsza.....
jaga21 witam ponownie.....
kiniuś trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i przesyłam wczesnociążowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~specjalie dla ciebie za pozytywny teścik