reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja jeszcze nie farbowałam, bo odrostów nie mam strasznych, ale moja fryzjerka mówiła, że spokojnie można farbować, ale tymi bezpiecznymi farbami, jak pisze Ael :) planuję zafarbować przed wyjazdem wakacyjnym, czyli po 10 lipca :)

reklama
jestem
beka Ty faktycznie masz dlugi ten cykl,ciekawe co lekarz na to , a swoją droga czemu nie idziesz do ginka tylko do ogólnego?
soglam gratuluje baaaaardzo serdecznie:-), powiedz kiedy robilaś 1 test ciążowy?i czy cos czulas bo ja nic, tylko lekki ból ale nie taki jak a okres..taki przewlekly jakby cos sie dzialo w środku coś przemieszczalo,,;;:-)dziękuje za fluidki oby podzialaly:)
Aelreda casting to loreal'a - tez ja uzywalam ale troszkę za szybko się spierala, teraz juz nie farbuje, sloneczke mi rozjaśnia moje blondy:)

No ja niestety jestem zmuszona farbować co miesiąc, maks co 5-6 tygodni, bo farbuje na czarno a mam naturalny jasny brąz więc odrosty baardzo się przebijają :p
Ale ja wam odradzam te farny w piance, to jakaś pomyłka, pianka mi się zamieniała co parę minut w wodę, zjeżdżała z włosów, a i tak po 3 tygodniach musiałam farbować bo miałam na pół kilometra odrosty...
Chociaż co się dziwię, farby się długo nie trzymają moich włosów...

a ja sie wlasnie dowiedzialam od znajomej ze u mojego J w wiosce chodzi plota ze bedziemy mieli synka i jestem na koncowce hehe zadzwonilam do mojego kochanego a on mowi ze to fakt bo jakis znajomy mu gratulowal ale z kad ta plota sie wziela to nie mam pojecia w zeszlym roku mowili ze blizniaki bede miec hehe co za dziwnie ludzie i uroki malych miasteczek hehe

A co do farbowania to ja zawsze sie farbowalam na blond z natury mam ciemny blad a teraz chce wrocic do naturalnego ale zobaczymy czy wytrzymam z odrostami hehe i zapuszczam teraz wloski:) a ja zawsze mam rozjasniaczem farbowane u fryzjera ale to chyba wella albo loreal :)

Ostatnia edycja:
jestem
beka Ty faktycznie masz dlugi ten cykl,ciekawe co lekarz na to , a swoją droga czemu nie idziesz do ginka tylko do ogólnego?
soglam gratuluje baaaaardzo serdecznie:-), powiedz kiedy robilaś 1 test ciążowy?i czy cos czulas bo ja nic, tylko lekki ból ale nie taki jak a okres..taki przewlekly jakby cos sie dzialo w środku coś przemieszczalo,,;;:-)dziękuje za fluidki oby podzialaly:)
Aelreda casting to loreal'a - tez ja uzywalam ale troszkę za szybko się spierala, teraz juz nie farbuje, sloneczke mi rozjaśnia moje blondy:)

Ja miałam tylko wewnętrzne przeczucie że się udało....i przy ostatnich 29dc zrobiłam pierwszy test z czułościa 10 w 26dc i wyszła I krecha ale awet chyba 5 minut ie odczekałam i wyrzuciłam,w 28dc zaczęło mnie ciągnąc podbrzusze ale w ogóle nie tak jak na @ no i w 30dc (dzien spodziewanej @) zrobiłam test o czułości 25 (standard) i wyszła blada II krecha po 2 minutach,jak powtórzyłam test w 32dc to II krecha wyszła odrazu i sie zabarwiała ale juz ciemniejsza niz w 30dc...mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze... i trzymam kciuki za twoja fasolkę:)

Taka informacja do was wszystkich, na noc radzę wam wszystkim wyłączyć wszystko co macie podłączone to prądu. Słońce się nam trochę popluło więc jakiś ładunek magnetyczny idzie do ziemi a szkoda by się sprzęt popalił.

O kurde.. To trzeba wylaczyc.
Wrocilam z zakupkow, zaraz obiadek. Ale u nas duszno, zdycham...
Soglam nie liczy sie wynik bety, a przyrost, wiec trzymam kciuki za piekny wzrost! Ja tez mialam niska, bo 120, to nie jakies wow.

O kurde.. To trzeba wylaczyc.
Wrocilam z zakupkow, zaraz obiadek. Ale u nas duszno, zdycham...
Soglam nie liczy sie wynik bety, a przyrost, wiec trzymam kciuki za piekny wzrost! Ja tez mialam niska, bo 120, to nie jakies wow.
A w którym dniu cyklu robiłas betę??? albo lepiej w ile dni po owulacji mniemasz??

no bo wiesz ja troche sie przejełam tym bardziej po wynikach vanilii ponad 4tys i zaczelam teraz o tym czytac no i martwie się troszkę i juz siedze jak na szpilakch czy dobrze przyrosnie.....kurde....

reklama
Soglam łapię trochę fluidków w końcu muszę zacząć je zbierać :-p.
Ja uciekam bo już tu pół dnia siedzę z wami ;-). Do wieczorka ;***

Do góry