reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Klari znam ten bół. A jak już słyszę "Kochanie, pojedziesz z powrotem?". Wiem, że jestem dziwną kobietą, bo jak jedziemy "z powrotem" to mężuś ma taki zgon, że śpi jak wracamy, ale ostatnio mnie zaskoczył, bo był mega pijany, spał na tylnym siedzeniu w aucie... wracaliśmy do domu 15km... A ja nie jeżdżę wolno, więc długo nie jechaliśmy, jak wszedł do domu to miał takiego "pałera", że pół nocy rojbrowaliśmy ;D Zaskoczył mnie totalnie, bo ja myślałam, że jak zaśnie tej nocy jak wrócimy do domu, to się dopiero na Teleexpress obudzi następnego dnia!!! :D
FACECI...

Paluszek jak samopoczucie kochana?

Tak żeby spał to nie będzie często ale ja znam swoją rodzinę i nie chcę zabraniać mu pić z nimi :happy2:. A u mnie często się spotyka rodzinka i są %% ale z umiarem każdy wie ile może. :happy2: No i jak Ł wypije to jest łatwiejszy więc dla mnie to i lepiej :-).
No właśnie Paluszek jak tam u ciebie.?

Ale Klari ja przyzwyczaiłam i momentami mnie to denerwuje... Więc nie rób mojego błędu. Wypije - będzie łatwiejszy. Pe do mnie czasami mówi w żartach "No wypij, będziesz łatwiejsza" ;D Ale cięta riposta "Ja jestem łatwa, to Ty jesteś frajer" :D Kiedyś się na to obraził, jak usłyszał frajer, a teraz to normalka :D:D:D Mój mężuś ukochany...
Iwasek działają, działają... Tak po cichu liczę, że ten cykl będzie dla nas owocny... Ale ciiii... (to takie moje małe marzonko) :D

Lovka ja nie będę narzekać bo i tak nie pije a przy okazji sobie pojeżdżę bo samochodu pewnie swojego jeszcze jak na razie nie będę miała.

Lovka trzymam zatem tak po cichutku &&&&&&&&& :-)

Czas na mnie . Moje szczęście ma smaka na spagetti więc będę się spełniac w kuchni;-)
Zapewne znowu będę Was godzinę nadrabiała ale dam radę . Płodne jesteście pod tym względem :-D

A tak na marginesie jeżeli któraś jest w stolicy i ma ochotę na kluski z pomidorami to zapraszam. Zawsze gotuję jak dla wojska :cool2:

Ostatnia edycja:
siema gwiazdy, co tam? ale mnei tu dawno nie było, ile nowych twarzy hehe :)

kciuki za staraczki i spokojnej ciąży dla dwupaków!

Cześć ;) Ja z moim to się przekomarzamy kto ma pić a kto prowadzić :D Każde z nas uwielbia prowadzić samochód .Czasami w połowie drogi się przesiadamy :-).
Ciężarówki poproszę zdjęcia brzuchów !! ;-)

reklama
Witam weterankę :) Nowe twarze ale nadal wesoło :-)

Olcia ja mogę się pochwalić wychodowanym tłuszczykiem jedynie więc się wstrzymam ...ale za kilka tygodni ;)

Do góry