reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dziewczyny małe pytanko czy ktoras po stosunku lezała z nogami w gorze? i czy cos to daje? hihi moze to głupie pytanie ale jestem ciekawa czy tylko ja tak wariuje;)

uff :p nareszcie dotarłam do końca :-).
Dziewczyny powiedzcie mi , od którego miesiąca lekarz może wystawić zwolnienie l4?
Trzeba uczcić dzisiejsze święto - Dziewczyny do ........łóżka ,kuchni, łazienki wszędzie tam gdzie lubicie to robić :D nie marnować czasu!:p
Dzisiaj byłam załatwiać paszport.... ile się nastałam w kolejce wrrr... do tego w urzędzie nie mieli klimatyzacji , ludzie wydzielali niesamowity smród :/
Tak sobie myślałam ostatnio , że posłucham Waszych rad i nie będę aż tak bardzo myślała o fasolce i powiem , że nawet mi to wychodzi :p Humorek przez to mam lepszy bo się nie dołuję. Gdyby nie Wy pewnie nadal bym tylko chodziła zdenerwowana .Z perspektywy czasu nawet myślę , że normalnego okresu nie miałam przez to że tyle o tym myślałam.
Klari gratuluję prawka :) ja też zdałam za pierwszym razem i też nie wierzyłam , że się udało. Jak dzwoniłam do rodziców to się śmiali , że ich wkręcam , że to niemożliwe heh:p:).
Ael bardzo lubię czytać Twoje wypowiedzi ;-)Jest w nich tyle hm... nawet nie wiem jak to nazwać ... entuzjazmu, troski ... no i wydaje mi się , że zawsze piszesz szczerze to co myślisz:):*
Jeszcze trochę poprzegladam stronki i mykam spać
Trzymajcie się dziewczyny :) i trzymam && za następne fasole :)

Kasia.natka fajnie by było też w tym samym czasie zafasolkować.
Kalisia ja brałam nogi do góry ale jak na razie u mnie jeszcze nie poskutkowało :-D.
Jak bym już chciała wiedzieć co jest nie tak z tym moim cyklem teraz i zacząć już nowy z tymi cudownymi staraniami. Najgorsze jest to czekanie. :-(
Olcia ja od taty dostałam sms-a z odpowiedzią na mojego że zdałam "to widocznie nie jest tak trudno zdać" a od mamy "mówiłam, że masz więcej szczęścia niż rozumu" :-D ach to cudowne wsparcie od rodziców. ;-)
Ja też uwielbiam czytać wypowiedzi Ael są takie bardzo optymistyczne, potrafią od razu postawić na nogi.
Ja też w tym cyklu już sobie odpuściłam i nie myślałam o niczym a tu taki psikus i coś się pochrzaniło :-( ale tylko do piątku i do przodu dalej z działaniami :happy2:

Ostatnia edycja:
Kalisia a ja nie trzymałam do góry...ale zawsze sobie z mezusiem jeszcze lezymy na boczku jakies 10min i się przytulamy...i tez zadziałalo bo nasienie cały czas sobie spływa:):) każdy ma sój sposób....no i od tyłu dochodzi nasienie głebiej...wiec jak lubiecie to również polecam...;-)

zawsze trzeba na cos czekac wry,,, jak nie na fasolke to na @ a to na owulkę a to na bete a to na usg ahh caly czas czekamy ;-) kto chce mojego faceboka to zapraszam na priv ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kalisiu ja leżałam przez 2-3 dni w zafasolkowanym cyklu. Może to i jakoś procentowo wpływa, ale wg mnie bardziej ważniejsza jest armia faceta i jej jakość. :)

Olciu, Klari dziękuję za miłe słowa, ja jak mam dobry humor to piszę jak piszę, tak by was też trochę rozśmieszyć, a że samo życie dostarcza mi przykładów to czemu nie miałabym się tym nie dzielić :-)
I prawda, szczerze również piszę, ale uznaje zasadę, że lepiej coś przemilczeć niż wywalić kawę na ławę by kogoś nie zranić.
Olciu spokojnej i fasolkowej nocy :*

Kurde klawisze mi się mylą!!!

Kurna swoją cholerę zabije!!! Krzyczę do niego "wychlałeś mi sok!", "ale takiego małego łyczka wziąłem :D (i zaciesz)", "taaa łyczka, ale chyyba takie PÓŁLITROWEGO!!" i zwiał mi do łazienki, normalnie dziś wyciągnę pasa i go przylutuje w łóżku!

Do góry