S
Silmiriel
Gość
a mój mąż zakupił dziś najpotrzebniejszą dziecku rzecz - książeczkę z bajeczkami![]()
Słodkie, przejął się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mój mąż zakupił dziś najpotrzebniejszą dziecku rzecz - książeczkę z bajeczkami![]()
Biedny Asiołek
A ja nie wytrzymałam i walnęłam lasce priva...
A propo tych dziewczyn które wchodzą i piszą tylko " juz zaciązyłam" , to mam wrażenie ,że to są osoby, które tylko podczytują forum, nic nie piszą i nagle jak się uda to się chwalą.
Ja też duzo nie piszę,ale raz na "ruski rok" coś naskrobię![]()
Cos o sobie:
Staramy sie okolo 3 lat rok temu zrobilismy badania hormonalne oboje, ja mam all ok oprocz prolaktyny ale lakarka mowi ze nie jest zle i nie bedzie mnie faszerowac tabletkami. Maz przeszedl oparacje gdyz jego nasienie bylo slabe przez zylaki i wyniki sa o wiele lepsze wiec teraz staramy sie dalej.
Asiol- jejciuś, trzymaj się laseczko <tulimy> może powinnaś wziąć jakieś tabsy? Nie możesz się tak męczyć :-(
Dziewczyny, która z Was ma stronkę pok .. bo zaczynam się martwić, ona też skasowała z sygnatury wszelki namiar do siebie :-(
Asiol to ja mialam tak wczoraj ale mnie tylko plecy tak przez @ bolaly ze myslalam ze umre brzuch odpukac tfu tfu mnie nie boli od czasu jak zaczelam brac wiesiolka![]()