reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
a jak jesteśmy przy temacie dzieci znowu ( hahahaha !) to ostatnio rozmawiałam z dziewczyną, która 2 tyg temu urodziła córkę, opowiadała jak jej mąż się śmieje, ze jak odciąga ona sobie mleko laktatorem, to on zabiera małą i mówi " chodź kochanie mamusia znów się onanizuje trzeba ją samą zostawić" ;-)

Donia, Ty zakup już pampersy niech się Pan Małż uczy :-)

A ja wrocilam z baseniku! Moj synus wielce zadowolony, poplywalismy, pomasowalismy sie biczami i czuje sie swietnie.
Zaraz obiadek a na obiadek racuszki z jabluszkami. OStatnio wogole jestem owocowy potwor.. Czeresnie, truskawki, jablka, arbuzy.
Co do palenia staraczki, przyznam sie ze ja starajac sie odziecko palilam, palilam nawet dzien przed testem, a jak pokazaly sie II kreski powiedzialam zero papieroskow i jak reka odjal. Nie zapalilam ani razu. A juz tyle razy probowalam bez ciazy rzucic i nic.. Takze jak pojawi sie fasola to papieroski sie odstawi.

Dziewczyny, która z Was ma stronkę pok .. bo zaczynam się martwić, ona też skasowała z sygnatury wszelki namiar do siebie :-(

hej kochane w koncu mam dla was chwile czasu i nadrobilam:)
widze ze tu jakies znowu dziwolongi sie pojawily i pisza ze zaszly dobrze ze mnie nie bylo bo chyba by laska padla jak sobie wczoraj moj humorek przypomne na szczescie mi minal ten najgorszy humorek:) moj ukochany mnie przytulil pocieszyl i przytulil do cycucha hehe:p porozmawialismy wczoraj i uzgodnilismy ze odpuszczamy jak narazie i odlozymy sobie wiecej pieniedzy zrealizujemy dotychczasowe plany i cele a potem sie zobaczy... mam nadzieje ze mnie nie wyrzucicie co jak bede wam breczec ze dopiero czekam na starania:p moj zabronil mi tabletek:p gumek nigdy nie zalozy wiec zostaje tylko uwazac i liczyc plodniaki ale zbancze na testach owu bo w plodniaki bede unikac zblizen hehe

Big, AeI sliczne brzuszki:)

Witam nasze nowe staraczki:)

A jak tam reszta dziewczynek sie czuje? nasze swiezo upieczone mamusie??
Asiol to ja mialam tak wczoraj ale mnie tylko plecy tak przez @ bolaly ze myslalam ze umre brzuch odpukac tfu tfu mnie nie boli od czasu jak zaczelam brac wiesiolka:) ale juz nie moge sie doczekac konca @ bo takie upaly a nie nawidze miec w tym czasie @
A co tam u Iwaska bo cos jej nie widzialam ostatnio...
widze ze fifka sie pojawila dobrze znow cie czytac kochana:) i powodzenia&&& tez jestem ciekawa co z pok sie dzieje juz tak jakos smutasno bez niej az czasem sie martwie:/ pok jak czytasz odezwij sie...

cześć dziewczyny powoli się tu odnajduje:-)
Beka, dzięki za odp. pewnie masz racje ze za wcześnie ten test,.zasugerowałam się ulotka, a przecież każda z nas jest inna;)
poczekam spokojnie, ale kupie 2 test i zrobię za kilka dni jak nie będzie @ nadal.
podziwiam Cię za wytrwałosc, zyczę owocnych starań, a jesli chodzi o to zaczytanie to faktycznie ja tez szperam tu i tam a potem się nakręcam:)
mam pytanko do Was, probowałyście wiesiołka, bo ja ostatnio bralam przez kilka dni do owulacji,,i tak myśle że może przedłużyl mi ta druga fazę cyklu ..magenta cos wspomniałas o wiesiołku, dlugo bierzesz? ja 1 cykl zaczełam.

reklama
Biedny Asiołek :(

A ja nie wytrzymałam i walnęłam lasce priva...

Hehe Silja już też chciałam napisać do tej laski na priv ale się powstrzymałam w ostatniej chwili...;-)

A propo tych dziewczyn które wchodzą i piszą tylko " juz zaciązyłam" , to mam wrażenie ,że to są osoby, które tylko podczytują forum, nic nie piszą i nagle jak się uda to się chwalą.
Ja też duzo nie piszę,ale raz na "ruski rok" coś naskrobię :-D

Ja też mam takie wrażenie, laski czytają tylko forum, a jak zaskoczą to się chwalą, tylko szkoda, że nie na tym wątku co trzeba :dry:

Cos o sobie:

Staramy sie okolo 3 lat rok temu zrobilismy badania hormonalne oboje, ja mam all ok oprocz prolaktyny ale lakarka mowi ze nie jest zle i nie bedzie mnie faszerowac tabletkami. Maz przeszedl oparacje gdyz jego nasienie bylo slabe przez zylaki i wyniki sa o wiele lepsze wiec teraz staramy sie dalej.

Witaj Beka, ja jestem w podobnej sytuacji, staramy się już prawie 3 lata, ja też mam problemy z prolaktyną (biorę bromergon), a poza tym wszystkie hormony i inne badania super, mój L. ma żylaki powrózka ale bardzo małe i od kilku lat "stoją" w miejscu, a przy tym ma bardzo dobre wyniki nasienia więc lekarz nie kazał mu iść na operację zanim nie poczniemy dzidziulka. No i nie pozostało nam nic innego jak się dzielnie starać, a jak do jesieni nie wyjdzie to śmigamy na IUI :happy2:

Asiol- jejciuś, trzymaj się laseczko <tulimy> może powinnaś wziąć jakieś tabsy? Nie możesz się tak męczyć :-(

Truskawica biorę nospę-zawsze jak mi coś dolegało to pomagała ale tym razem nawet ona nie daje rady - muszę to przetrwać :-(

Dziewczyny, która z Was ma stronkę pok .. bo zaczynam się martwić, ona też skasowała z sygnatury wszelki namiar do siebie :-(

Magda ja pisałam jakiś czas temu do Pok i cisza i też strasznie się o nią martwię. Od czasu gdy pojechała ze swoim M. do szpitala to miałyśmy kontakt chyba tylko raz czy dwa i nasza kochana Pok zmilkła :-( Mam nadzieję, że u Niej wszystko ok.

Asiol to ja mialam tak wczoraj ale mnie tylko plecy tak przez @ bolaly ze myslalam ze umre brzuch odpukac tfu tfu mnie nie boli od czasu jak zaczelam brac wiesiolka:)

Magneta ja też biorę wiesiołka, a nawet jak nie brałam to takiego bólu nie miałąm, może przez te upały mi gorzej. Jak nie przejdzie do jutra to zadzwonię do ginki.

Witam nowe staraczki w naszym gronie :-)
Iwasku co tam u Ciebie, dawno Cię nie było-odezwij się kochana. Pok daj znać co u Ciebie jeśli nas czytasz.

Aha, odnośnie palenia, jak się chce to spokojnie można rzucić z dnia na dzień, szczególnie jak się jeszcze nie jest w ciąży-sama tak zrobiłam, a paliłam jak smok ;-)

Do góry