reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzięki Wam bardzo :) tutaj można więcej się dowiedzieć niż gdzie indziej :)

Dagne badanie NT, czyli przezierności karku należy wykonać między 11-13dc, wtedy też DOBRY GINEKOLOG potrafi rozpoznać nawet drobne nieprawidłowości (bada kość nosową), a jak się dzidziuś ładnie ułoży to tez potrafi rozpoznać płeć (po kącie nachylenia kości łonowo jakiejś tam)

ja pójdę w 11 tc na test PAPPA z krwi, w a 12 tc na USG
ale ja z moim zboczeniem zawodowym nie wierzę żadnemu specjaliście poza jednym w Wawie
a zanim pójdę na to USG to jajo zniosę z nerwów :szok:

a mój mąż zakupił dziś najpotrzebniejszą dziecku rzecz - książeczkę z bajeczkami :)

reklama
A u mnie było duszno i gorąco, a właśnie przeszła burza i deszcz :-D i chłodniutkie powietrze wlatuje mi przez okienko :-) Co Wy faktycznie się znacie??? :-( też chciałabym Was wszystkie poznać :-D

Fifka –witam :-) miło Cię poznać :-) Nie widziałam Cię tutaj jeszcze :-)

Soglam- piękny teścik, piękne II kreseczki :-) jeszcze raz GRATULUJĘ :-D i trzymam kciuki za te wszystkie rozmowy :-D

Asiol- jejciuś, trzymaj się laseczko <tulimy> może powinnaś wziąć jakieś tabsy? Nie możesz się tak męczyć :-(

Kasia- i jak? Jeżdżą Ci aparaturą po brzusiu? :-D No laska, teraz to już nie będziesz miała możliwości się nie wstrzelić :p ;-) trzymam &&&& :-D

Kiniuś- my się już (chyba) spotkałyśmy :-Dc witam i tutaj :-)

Beka – witam:-)

Kwiatuszek- ale masz sąsiadów życzliwych ;-) hi hi :-)

Sil - :-) noooo to gratuluję wyższego stopnia wtajemniczenia :-D

Witam wszystkie dziewczyny;) My tez z meżem staramy sie o maluszka 3 miesiace i jak narazie nie wychodzi :/ wczoraj dostałam @ heh pozdrawiam serdecznie

kiniuś84, beka, kalisia witam cieplutko :)
Normalnie dzisiaj umieram. Odwiedziłam wczoraj dentyste i sie okazało ze musi mi usunać zęba bo sie połamał i nie nadawał sie do leczenia a w ciaży każdy nadpsuty ząb jest potencjalnym zagrożeniem jakiegoś zapalenia.. No wiec sie zgodziłam i rwali.. rwali kuźwa prawie godzinę!! Myślałam że padnę, znieczulenie przeszło a ja dalej siedziałam na fotelu.. wkońcu sie udało i tak teraz sobie cierpie z bólu!!

Czesc Kalisia:) napisz coś wiecej o sobie....
wredna @....tulę
ale przed wami nowe przyjemne stranka....trzymam kciuki...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dagne badanie NT, czyli przezierności karku należy wykonać między 11-13dc, wtedy też DOBRY GINEKOLOG potrafi rozpoznać nawet drobne nieprawidłowości (bada kość nosową), a jak się dzidziuś ładnie ułoży to tez potrafi rozpoznać płeć (po kącie nachylenia kości łonowo jakiejś tam)

ja pójdę w 11 tc na test PAPPA z krwi, w a 12 tc na USG
ale ja z moim zboczeniem zawodowym nie wierzę żadnemu specjaliście poza jednym w Wawie
a zanim pójdę na to USG to jajo zniosę z nerwów :szok:

a mój mąż zakupił dziś najpotrzebniejszą dziecku rzecz - książeczkę z bajeczkami :)

Donia ciesz się,że to nie było Wii, Playstation, czy inne dziadostwo ;-) ot będzie Ci teraz czytał książeczkę z bajkami wieczorami, wiesz jak fajnie ;-)?

witam Kalisia napisz coś więcej o sobie, czy używacie testów owu, czy na żywioł lecicie :-)

Oj, Ewika, niefajnie :( może lody pomogą? A poza tym jak się czujesz??

Witaj Kalisia, napisz czy staracie się ze wspomagaczami, czy obserwujesz śluz, szyjkę, czy mierzysz temperaturę itp :) no i coś o sobie

coś Mineralnej dawno nie było..

magd.a wiesz co mam testy owulacyjne ale jakos mi pozytywnie nie wychodza nie moge trafic na owulacje;/ wiec uzywam kalendarzyka ale to tez nie wiem czy do konca działa;) wiec nie pozostaje nic innego jak spontan;)

reklama
Donia ciesz się,że to nie było Wii, Playstation, czy inne dziadostwo ;-) ot będzie Ci teraz czytał książeczkę z bajkami wieczorami, wiesz jak fajnie ;-)?

witam Kalisia napisz coś więcej o sobie, czy używacie testów owu, czy na żywioł lecicie :-)

Magd.a no masz rację, nawet o tym nie pomyślałam :) może Go pochwalę :)

a ja tez zapomniałam przywitać nowe staraczki
witam kalisia

Do góry