reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Big ja tyż zaskoczona, że tak kopie. To tak jakby ktoś dał Ci prztyczka w rękę :-D

Big oddaj trochę deszczu, ja w tej Oleśnicy się zarzynam...ciągle gorąc i żadnego deszczu ni kapeńki...

reklama
Ja uciekłam na trochę bo foty oglądałam :]
U mnie pogoda brzydka słońca ni ma deszczu ni ma i duszno bardzo jest :(
Ael zakochałam się w Twoim brzuszku :-)
Atan i w Twoim zdjęciu ze ślubu też :-)

No ja tez juz jestem po rozmowei...godzinę mnie maglowali ale to firma personalna dla klienta przeprowadza rekrutacje,wiec zalezy co oni dalej z tej rozmowy przekaża...powinni same plusy bo za to im płacą...ale zobaczymy...

mój dzisiejszy teścik
DSC_5340.jpg

troche mnie martwi że jescze jest bledsza ale juz nie bede robic testów...czekam na bete i juz...:):)
a najzabawniejsze że pokazuje się druga krecha od razu ale potem kiepsko zabarwia:/

a nowa zaciążaona...no coments...:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
U mnie słoneczka nie ma,deszczu też,ale zaduch straszny.
Pewno znowu wieczorem bedzie burza.Wczoraj straszniie padało i duży grad był - massakra.
Wczoraj chyba była owulka i ten podbarwiony na kremowo śluz to pewno od owulki, a nie od castagnusa.:)Staranka tez były:)
Tempka skoczyła mi ślicznie z 3,15 wczoraj do 3,64 dzisiaj, bo ja z reguły ta nisko temperaturowa jestem.
Nie mogę nadązyc za czytaniem tego co Wy skrobiecie popołudniami szczególnie.Ostatnio mamy z TZ nową zabawkę:-).Wiem wiem jak dzieci,ale gramy sobie w Wii, świetna zabawa,śmiechu co nie miara i troche ruchu przed telewizorem,szczególnie jak sie boksujemy:)

reklama
Ael dobrze, że mnie wyprzedziłaś i zwróciłaś uwagę koleżance selenie, że się wcięła ze swoim wpisem nie tu gdzie trzeba, bo jak ja bym jej odpisała to chyba było by mniej przyjemnie :dry: Jejku jak mnie takie laski wkurzają, czy to taki problem przeczytać temat wątku ze zrozumieniem? :wściekła/y:
A ja wczoraj popołudniu dostałam @ i umieram-takiego bólu podbrzusza i pleców to chyba jeszcze nigdy nie miałam :-(Jak siedzę lub leżę to można to jeszcze jakoś wytrzymać ale jak postoję chociaż 5 minut to mogę chodzić po ścianach z bólu :-(

Do góry