reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Asiolku tule najmocniej na świcie i współczuje bólu....

a ja na 12 ide do internisty po drugie skierowanie na bete....mam za rogiem i wyniki szybciej niz prywatnie...absurd ale jest...eh

Biedny Asiołek :(

A ja nie wytrzymałam i walnęłam lasce priva...

Olcia, masz wiadomość :)

Soglam, piękna krecha, gratuluję rozmowy :)

A propo tych dziewczyn które wchodzą i piszą tylko " juz zaciązyłam" , to mam wrażenie ,że to są osoby, które tylko podczytują forum, nic nie piszą i nagle jak się uda to się chwalą.
Ja też duzo nie piszę,ale raz na "ruski rok" coś naskrobię :-D

no jest bez skierowania ale jak robie prywatnie u siebie w przychodni to mam wyniki w laboratorium po 2 dniach,a jak robiłam badania na nafz ze skierwania to jest na drugi dzien wiec dlatego chce skierowanie zeby było szybciej...mam nadzieje ze dostane...

reklama
hej laski :-) no troche sie dzialo a przeciez bylam wczoraj :szok:
Vani beta mega super!!! jeszcze raz gratuluje :tak:
Truskawcia ja wlasnie teraz robie monitoring, bylam w 7 dc i nic a teraz ide jutro 14 dc i zobaczymy
Atan skoro juz szukalas info o wzroscie pecherzyka to napisz mi prosze jak mozesz dokladnie wszystko tzn. jak dlugo rosnie, jak duzy ma byc, kiedy powinien zaczac a kiedy peknac pliiiiissss :blink:
mialam pisac o "kolezance" selenie ale juz sobie odpuszcze bo szkoda slow
Asiolku trzymaj sie, bol w koncu minie :tak: tule ale nie za mocno zeby nie bolalo
a poniewaz wyczytalam historie kolezanki fiony to prosze o info czy mam zaczac pisac tak ladnie wszystki ł,ż,ó itd? bo prawde mowiac to wczesniej nawet nie zwrocilam uwagi jak reszta pisze :baffled: wiec prosze mi napisac jak cos jest nie tak!!!

Do góry