reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Paluszku, jak niepokoi Cię śluz, idź do ginka. Nie wolno lekceważyć plamień w ciąży. Bóle są normalne, wszystko się rozciąga, zmienia, nawet na takim etapie. Mnie boli drugi dzień. Najbardziej niepokojący, o ile jest ten śluz

reklama
Paluszku, jak niepokoi Cię śluz, idź do ginka. Nie wolno lekceważyć plamień w ciąży. Bóle są normalne, wszystko się rozciąga, zmienia, nawet na takim etapie. Mnie boli drugi dzień. Najbardziej niepokojący, o ile jest ten śluz
Jutro umówie się do gina...kolor nie jest rózowy ani brązowy ani nawet lekko brazowy, ale biały tez nie jest...stad moje nerwy...

cześć Słońca
może któraś z Was mi skrócić co się działo przez weekend bo nie jestem w stanie Was nadrobić :-( piszecie i piszecie nie wstanie Was dogonić ... jakieś nowe fasolki ?? ktoś nowy doszedł ??

Nie musi być biały :) ja cały czas mam żółty i jest ok :) Tzn ostatnio nie było ok, ale ewidentnie swędziało i się serek zrobił

Paluszku brzuch boli bo miałaś mieć @ tyle, co do śluzu, nie martw się, może jakaś niegroźna infekcja i tyle.

Jezuuuuuu!! Poczekajcie jeszcze chwilę, robię takie fajne zdjęcia składanki, cierpliwości!!

reklama
Do góry