reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no strasznie cicho... czyzby wszystkie se gdzies poszly??? do facetow?? ael tez znikla pytalas sie i napisalam a ty nic na to nie napisalas...

magda a ty co myslisz o wykresie??bo bardzo lubie gdy mi pod wykresem piszesz:-)bardzo mi milo wtedy dziekuje :-)

Wezwana do tablcy się odzywam ;-) u mnie 6 dpo ( domniemanej) też tak tempka drastycznie spadła a potem szła w górę, dziś w dniu spodziewanej @ mam 36,5.. więc ja nie zafasolkowałam, czekam na @ juz czuje sie fatalnie :/
zobaczymy co z tą tempką będzie jutro.. u Ciebie nie da się wyznaczyć fl.. bo nie wiadomo kiedy ta owulka była, ale od następnego cyklu bedziemy obie się kontrolować i przypominać :-) Ty zafasolkujesz a ja będę się cieszyć ;-)

Dzień dobry, nareszcie mogę spokojnie usiąść przy laptopie bo przez weekend miałam szkołę i do tego jeszcze egzamin :dry: ale już weekend minął i mam spokój na 3 tygodnie... Możecie mi w skrócie przybliżyć czy coś się ciekawego wydarzyło przez weekend??

Klari ale ile dni po spodziewanej @????

Ja się opiłam :-D dowiedziałam się,że teściowa mnie nie lubi ;-) padłam jak mucha do snu.. :-D a dziś będę umierać :-)

reklama
Do góry