reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witajcie dziewczynki :) w weekend tylko podglądałam co jakiś czas ale nie miałam więcej czasu żeby popisać :-)

Gratuluje nowych fasolek i trzymam && za następne .

Ja też mam wrażenie , że przyszła teściowa mnie nie lubi . Jak bardzo się tym przejmowałam to każde jej słowo obracałam przeciwko sobie, odkąd nie zwracam na to uwagi i o tym nie myślę jest ok. Można powiedzieć , że robię dobrą minę do złej gry. Mam o tyle dobrze że nie mieszkamy w jednym mieście i widzimy się raz na miesiąc albo dwa:p . no i oprócz mnie ma jeszcze trzy "synowe" więc ma do kogo porównywać. Jak już nam się uda zafasolkować to będzie armagedon , że szkoła jeszcze nie skończona już bejbi .
Także morał jest krótki życia z teściową się nie układa i nie warto się przejmować:p

reklama
A dziękuje, lepiej... Mdłości troszkę ustąpiły na szczęście, mam L4 do jutra włącznie więc jeszcze korzystam, wizytę u ginekologa mam 16.06 i chyba poproszę o L4 na stałe, wiem, że trochę wcześnie ale z drugiej strony dlaczego mam z tego nie skorzystać. Jak chodzę do pracy to się w ogóle nie wysypiam, śniadania jem takie byle jakie a jak jestem w domku to całkiem inaczej... ja pracuję w państwówce więc tam wszysztkie kobiety w ciąży idą szybko na L4! A co do nowych objawów to tylko zmęczenie póki co...

Olcia a kto ma nową fasolkę??/ Bo ja przyznam się, że nie czytałam

Ostatnia edycja:
CZesc dziewczyny

DSC_5335.jpg

to mój wczorajszy teścik z drugą bladą krechą ale jest bardzo nieostre zdjecie tak jak mówiłam przy złym naswietleniu i lampie a dzisiaj juz zupełnie wysechł test i obie krechy mocno zbladły wiec wkleje wam jutrzejszy tescik mam nadzieje z dwoma mocnymi krechami:)

widzicie w ogóle tu tą krechę?? bo zdjecie jest fatalne a na zywo normalnie test ma dwie krechy bez żadnego przyglądania ....eh juz sobie cos wkrecam....grr

dzisiaj byłam zrobic bete i się załamałam:(
byłam w przychodni obok mnie która wysyła próbki do lab i sa na drugi dzien a babka mi powiedziała ze bedą dopiero w srode....grrrr

w srode chyba pojade do jakiegos lab we Wrocku zeby miec od razu wyniki a nie tyle czekac...
eh

Ostatnia edycja:
Ja oglądałam :-) byłam za Adą, bo podoba mi się jak śpiewa, ale jest ona za nieśmiała do tego.. cieszę się bardzo,że Gienek wygrał ;-) bo zasłużył;-)

Sog gratuluje, na zdjęciu ciężko dojrzeć ale coś widać!! W każdym bądź razie już gratuluje!!!!!!

kwiatuszku ja też chciałam, żeby Ada wygrała bo uważam, że Gienek fałszuje ale to było raczej pewne bo on miał ogromnie duże poparcie u widzów, najważniejsze, że nie wygrał Michał mimo, że śpiewa pięknie jest strasznie zarozumiały i to mnie zraziło do niego, wręcz zakochany w sobie, przynajmniej ja to tak odbieram i dlatego chciałam zapytać jaka była jego reakcja na wygraną Gienka>>

Chyba już nie muszę pisać , że Soglam :-)

Ja oglądałam i bardzo się ciesze , że nie wygrał Szpak :p . Ale i tak prawda jest taka że kto miał ich zauważyć to zauważył , i każdy z nich ma szanse na zrobienie kariery :].

Ta druga kreseczka wyszła bardzo bledziuchna ale i tak nie da się jej nie zauważyć :)Gratulacje:)

reklama
Do góry