reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Atan wiesz chodzi mi o to, że są takie plamienia okołoowulacyjne, czy jak to tam czort się nazywa. Po prostu gdzieś w cyklu na kilka, kilkanaście dni przed może zdarzyć się takie plamienie.
Chociaż równie dobrze może to plamienie oznaczać zagnieżdżenie. Po prostu trza czekać i trza być cierpliwym.

reklama
no niemam wyjscia tylko to nie wyglada na plamienie tylko mialam dwie nnitki śluzu rozowe jagby z krwia a 3 byla berzowa i wiecej nie bylo w calym dniu wiec poczekamy zobaczymy ...
a oco chodzi z tymi krolikami w twojej sygnaturze??
a jak ty sie czujesz oprucz tego ze musisz czekac tyle... wspolczuje ja czekam kurde czy to @czy fasolka i sie niecierpliwie a ty to juz wogle... wspolczuje ale bedziemy twarde damy rade;-)
A teraz kochane zycze milej nocy ;-) dobranoc;-)

Ostatnia edycja:
Atan dlatego ja mam nadzieję, że te kropelki to z powodu zagnieżdżenia :-)
A te króliki, no co Mad Rabbits attacks!!! :-D

Czuję się...trudno to zdefiniować, raz dobrze raz źle, coś żołądek szwankuje, teraz lekko mdli, nie mam ochoty jeść czegokolwiek, kompletny brak ochoty na jedzenie.

Lovka no zależy co Twój facet lubi.

Właśnie wróciłam z bety. Jeśli mąż zdąrzy to odbierze dzisiaj wyniki o 13....mam nadzieję że wszystko będzie ok

Klari mnie strasznie (.)(.) bolą, szczególnie rano jak wstaję z łóżka, masakra jest
Rasta dziękuję:-)
Lovka ja planuję mojemu zamówić na allegro portret z naszego ślubnego zdjęcia, muszę już intensywnie nad tym myśleć bo rocznica za miesiąc

hej dziewczynki w koncu po dlugiej nie obecnosc:/ kurcze nie nadrobie was:/ masakra:p ostatnio mam tak malo czasu ciagle praca praca praca:p zero czasu dla siebie ale dzis i jutro mam wolne:) nareszcie:p oby dotrwac do koncu czerwca i wolne na miesiac:) :-) juz nie moge sie doczekac a potem do polski na 2 tygodnie:) wlasnie sobie czekam na @ i mam cicha nadzieje ze nie przyjdzie:p a jak przyjdzie @ to zawieszam nasze staranka do przyszlego roku ale napewno was nie opuszcze o nie!!! Dzis biore sie za siebie i chce sobie odpoczac od pracy odchamic sie troszke zadbac o siebie i lepsze samopoczucie. wczoraj pol dnia spedzilismy na rybkach dzis zalapalam katarek:/ a co tam u was?? musze podpatrzec czy sa jakies nowe fasolki?? bo zupelnie wyszlam z tematu ostatnio
Buziaki dla was wszystkich

Witam :-).
Kurcze co się stało, że ja tak wcześnie wstałam :szok:.
Zaraz idę się myć coś zjeść i do apteki po test lecę. ;-)

a ja ostatnio ciagle wstaje o 5 20:p wczoraj sobie pozwolilam i pospalam do 8 57 hehe:p jakos sie juz tak przyzwyczailam. teraz czekam az sklep otworza i pojde na zakupy:) i cos na obiadek wymysle i glowie sie juz od rana co zrobic:p czekaja mnie pozadki w domku bo taki balagan mam hehe ze szok:p
3 mam kciuki za testujace &&&&&&
a wszystkim nowym mamusia z fasolkami gratuluje!!!!

reklama
witam wszystkie w tak ładny poranek:-)
Klari -trzymam mocno kciuki żeby test był pozytywny.

U mnie narazie 22dc. temperatura nie lada dziwna. Coś mi się wydaje ze znów sie nie udało. :-(
Napisze wam moje temperatury... może coś mi na ten temat powiecie???

1dc ? 2dc ? 3dc 36,7, 4dc 36,6 5dc 36,7 6dc 36,7 7dc 36,5 8dc 36,7 9dc 36,5 10dc 36,4 11dc 36,5 12dc 36,7 13dc( test owul. pozytywny II grube krechy) 36,7 14dc ? 15dc 36,6 16dc 37,5 17dc 37,7 18dc 36,8 19dc 36,7 20dc 36,8 21dc 37,0 22dc 36,7

Co myslicie na ten temat???

Ostatnia edycja:
Do góry