reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Klari zrób tak jak Magda pisze, spróbuj jeszcze 10 a jak nic nie wyjdzie to do ginekologa!! Oczywiście trzymam kciuki i mam nadzieję, że zobaczyć piękne II krechy!!!!!

Magda w jaki sposób dowiedziałaś się tak okropnej rzeczy??? :szok: A z drugiej strony mogłaś jej powiedzieć, że Ty też jej nie lubisz :p:p:p A tak na poważnie to chyba nie powiedziała Ci tego bezpośrednio??

Nie ;-) powiedziała to mojemu przyszłemu szwagrowi ;-) ale powiem,szczerze,że nie byłam zaskoczona, zrobiło mi się przykro.. bo trudno,żeby nie, ale jakoś potem to po mnie spłynęło.
Szwagra przyszłego mam zajebistego ;-) ale jego dziewczyna też nie lubi jego matki, ba nawet jej unika.

Magda nie za fajna sytuacja ale ja też bym się pewnie nie przejęła bo w sumie to obca baba :D Masz swoją mamę a ona to sobie może... Może ta kobieta w ogóle nikogo nie lubi kto ma bliższy kontakt z jej synami??
Klari no idź tylko nie porozjeżdżaj ludzi na ulicy!!!

Z tego co mi wiadomo.. to jej syn powiedział,że ona nawet ich nie lubi..
wiesz ja z moją mamą nigdy nie miałam takich starć jak oni z nią.. ja z moją mamą mogę o wszystkim porozmawiać.. jest moją przyjaciółką a zarazem rodzicielką, więc jest obustronny szacunek..
ale teraz wiem,ze M. uspokajając mnie słowami "przestań, moja mama Cię lubi" nie miał racji, jednak moja intuicja robi swoje.. ;-)

Heh no nie ma co, kobieca intuicja jest niezastąpiona, ja nie mam tego kłopotu bo mam fajnych teściów ale uważam, ze Ty nie powinnaś się w żadnym wypadku tym przejmować, tym bardziej, że masz wspaniałe oparcie w swojej mamie to co tam jakaś baba...

Dlatego się nie przejmuje :-) nie wiem tylko czy mam się zachowywać, jakbym się o tym nie dowiedziała, czy też jej unikać ;-)

Hmmm no ja chyba bym po prostu unikała a w razie bliższego kontaktu odpowiadała bym ewentualnie na zadawane pytania ale bez większego zainteresowania... Myślę, że sama się po pewnym czasie zorientuje, że wiesz i może zrobi się jej głupio. Dorosła osoba a nie zdaje sobie sprawy, że takich rzeczy się po prostu nie mówi. Moim zdaniem powinna to zachować dla siebie albo ewentualnie powiedzieć jakiejś swojej koleżance a nie synowi, z którym masz kontakt :dry: dziwna baba

reklama
Do góry