reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

O soorry jeera to witaj w klubie nieudaczniczek moge wam dowodzic, jestem najlepsza w tym!!!!
I sorry jesli za mocno napisalam ale mam przesranie depresyjny czas i generalnie mam juz wszystko gdzies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amalfi ja Cie bardzo dobrze rozumiem... niby sie nie przejmuje (a w sumie tak chce zeby ludzie mysleli) a z drugiej strony co miesiac rozczarowanie i tylko maz wie jak to mnie boli. W sumie powiedzial mi ze mam zabronione kupywanie testów... bo on psychicznie nie wytrzyma. Chociaż ciesze sie że małz podtrzymuje mnie na duchu bo bez jego opieki i cieplego slowa bym nie wyrobiła :(

Amalfi... przytulam

reklama
my się staramy od 7 cykli ...
wiec magiczne pół roku przekroczyłam ....no ale doła nie łapie....wcześniej - owszem teraz -splywa po mnie...jak nie teraz to póxniej....i tak w kółko

Skoro badania i statystyku mówią, ze pary, które przestały się zameczac staraniem o dziecko i mysleniem o tym, nagle otrzymują niespodzianke w postaci fasolki to tak jest! I wierzyc w to prosze.

Ale wiem na serio ze jak ktos ma depresyjny czas to zadne glupie czy madre gadki go nie pocieszaja.
Tak ze tylko moge zyczyc zeby szybko przeszlo....
A przejdzie zobaczycie!

Tak lilou, tylko ze ty juz masz sliczna core, a ja byc moze nigdy nie urodze swojego dziecka!!! A tez czasu nie mam za bardzo na kolejne leczenie, przepychanie jajnika, czeka mnie jeszcze pewnie IUI i byc moze leczenie przed in vitro i samo in vitro i adopcja na ktora sie czeka tez jakis czas...

bigchild wiem ze mi przejdzie od nowego cyklu, al sie gdzie wyzalic, pocierpiec, poprzeklinac ale to na prywatnym;-). A potem znow nowa nadzieja i nowe rozczarowanie, ale takie zycie, zycie to sinusoida, przeciez gdyby bylo constans, nie wytrzymalybysmy. Tak czy nie???? Nawet szczescia bezgranicznego zniesc sie nie da!!!!!

Ostatnia edycja:
Tak lilou, tylko ze ty juz masz sliczna core, a ja byc moze nigdy nie urodze swojego dziecka!!! A tez czasu nie mam za bardzo na kolejne leczenie, przepychanie jajnika, czeka mnie jeszcze pewnie IUI i byc moze leczenie przed in vitro i samo in vitro i adopcja na ktora sie czeka tez jakis czas...

amalfi ale teraz ta śliczna córa potrzebuje mieć śliczne rodzeństwo:)bo to w życiu jest ważne,aby potem w życiu mogli liczyć na siebie:)
amalfi może jesteś z tych kobiet które muszą zaliczyć pewną lekcję w życiu i dlatego tak długo czekasz w tej kolejce po bejbe...ale wiara czyni cuda.

No, tylko, ze ja juz obawiam sie, ze nie wierze, w nic. A zrozumialabys to, gdybys mieszkala w tym miejscu gdzie ja i pracowala tam gdzie ja i widziala jakie mutanty popromienne sie tu rozmnazaja. I wcale nawet nie chodzi mi o ich brak urody, bo kazdy ma prawo miec dziecko, tylko chodzi mi o to jaki rodzaj ludzi tj. I jak widzisz taka kolejna ktora z brzuchem przylazi do tego nacpana, z tatuazami(bazgrolami) od czubka palcow po szyje, badz twarz nawet, to cie szlag trafia!!!!!!!!! I ja tak mam dzien w dzien. One tego nie robia z milosci do dzieci, ale dla kasy z socjala na uzywki roznego rodzaju, im wiecej dzieci tym wiecej kasy, oplacone mieszkanie r-ki itd. I niedlugo tam wlasnie ide i znow bede na to patrzec

Amalfi, to faktycznie mutanty! Ale tak jest wczoraj szlam ulicą i widziałam laske z pięknym okrągłym brzuszkiem, cos kolo 6 m-c i odpala fajke... No normalnie myslalam ze cos mnie strzeli.
Życie jest takie niesprawiedliwe.. Jedni chca i nie moga a inni wogole nie doceniaja daru losu.

a ja proponuje chwilowe zakończenie tematu bo tu sie depresyjne robi i sie negatywnie nakrecacie ....no chyba,że potrzebujecie się wygadac to z drugiej strony po to tu jesteśmy :)

reklama
Amalfi, to faktycznie mutanty! Ale tak jest wczoraj szlam ulicą i widziałam laske z pięknym okrągłym brzuszkiem, cos kolo 6 m-c i odpala fajke... No normalnie myslalam ze cos mnie strzeli.
Życie jest takie niesprawiedliwe.. Jedni chca i nie moga a inni wogole nie doceniaja daru losu.

ale to,że jakas w ciaży pali...to może jeszcze nie patologia.
moje koleżanki rzucić nie mogły,mialy okropny wyrzut sumienia a teraz sa wspaniałymi matkami...tylko se podpalają:)

Do góry