reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No mi się podoba dla dziewczynki Oliwia, dla chłopca Julek, Filip lub Ksawery (to trzecie najmniej ale te dwa pierwsza dla mojego męza niestety odpadają) więc jeśli wpadnie nam do głowy coś lepszego to pewnie zmienimy ale narazie zostaje Oliwia i Ksawery

My z M. mamy ograniczoną ilość imion ;-) bo my chcemy eMkowe dziecko :-D coby pasowało do mamusi i tatusia :-) M. się zgodził na Marysię :-) mnie się jeszcze podoba Marika i Marita :-)

Ładne te "stare" imiona tylko teraz bardzo popularne, boje się, że jak moje dziecko pójdzie do przedszkola to spotka niejedną swoją imienniczkę lub imiennika

Tego się raczej nie uniknie Magdalenko. Mi się bardzo podobało imię dla chłopca Nataniel -Natan ale zobaczymy jak to będzie.Jeszcze o tym nie rozmawialiśmy.
Oglądam sobie wózki i kołyski dla urozmaicenia :-D Nawet widziałam jednen taki jaki chcę ale za wcześnie aby kupić i niestety... już go nie ma ale mam troszkę czasu więc coś znajdę

Dagne, swojego imienia nie lubiłam długo długo ;-) do Hanek mam z jednej strony sentyment, ale z drugiej nienawidzę swojej babki o tym imieniu ;-)

reklama
Hihihi Magda mi też się nie podoba moje imię... \ja chciałam bardzo Nadia dla córy ale żona kuzyna mojego męża ukradła mi już to imię

Do góry