reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Donia- ale ten Twój mężulek zachłanny hi hi ;-) Nooo właśnie! Ja też się przypatruję tym temp. i nijak nie wiem o co chodzi :p troszkę się martwię czy wszystko ze mną w porządku :-( powiem Ci tak: ja myślałam, że owulka była tak 14/15 bo raz, że skok był w górę o 0,3 stopnia, dwa- że wcześniej miałam śluz (nie inny) jak płodny- więc mi pasowało, tylko nie wiem czy się nie mylę :-) A gdzieś jeszcze czytałam, że przed owulacją temp. spada – więc to mi też pasowało :-) dziękuję za pomoc :-D

Niestety co do Waszych słodkich pęcherzyków to ja ciemna jestem jak kostek z aplen gold ;-) ale widzę, że jak ja będę miała pęcherzyka to będzie miał kto mi pomóc wszystko rozszyfrować :-D wiem jedno, pytajcie, pytajcie i jeszcze raz pytajcie swoich lekarzy jak macie jakieś wątpliwości :-D oni wiedzą najlepiej co czym jest :-D

Ma_gdalena- mi się Twój pomysł w autka podoba :-D myślę, że pasowałby do Ciebie chłopczyk :-D

reklama
Doniu to może go pociesz , że to nie jest do końca powiedziane bo bo ja czytałam, że w tak wczesnej ciąży trudno jeszcze określić czy jest jedno czy dwoje :D

no ale tym stwierdzeniem to chyba Ty mnie nie chciałaś pocieszyć :)
to ja miałabym nosić bliźnięta, je wykarmić i oporządzić a facet to ma dwie radości za jednym razem :-p

Ma-gdalenka w sumie bardzo dobrze. Mały apetyt to wszystko. Bardziej sie denerwowałam czy wszystko jest dobrze i teraz oddycham"pełna piersią" cięzaróweczki ;-)

Doniu ja się zawsze śmiałam że dzieci poproszę w detalu nie hurtowo

hahaha wiem, wiem, ja też zawsze mówiłam, że chciałabym bliźnięta ale jak już jestem w ciąży i zobaczyłam to zdjęcie to się ucieszyłam, że jest jedno chociaż niby nie można do końca tego stwierdzić :p ale myślę, że chyba było by cokolwiek widać po czym można byłoby przypuszczać, że będzie dwójka...
Donia a u Ciebie w rodzinie zdarzały się ciąże mnogie??

Iwasku to dobrze, mnie to strasznie gnębią te mdłości :( i jak wstaje z pozycji leżącej (bo w takiej się znajduję od wczoraj) to kręci mi się w głowie

Ostatnia edycja:
witam dziewczynki
Donia jak nie teraz to pociesz mężą że następnym razem uda się z bliźniakami :-)
Pytałyście się o imie? No jeszcze jesteśmy na etapie wymiany poglądów, tzn: ja nie zgadzam się na imię proponowane przez męża, a on nie zgadza się na imię proponowane prze zemnie i tak o to szukamy kompromisu :-)
A tak pozatym to pochwale się że dzisiaj podpisaliśmy umowę kupna mieszkania i jeszcze małe malowanie i będziemy na swoim!! JUPI! wtedy to dopiero zacznie się szał zakpuowy bo teraz to nie mamy gdzie trzymać rzeczy dla dzidziusia więc ręce miałam związane ale jeszcze kilka dni i dam czadu :D Mąż już mówi że będzie musiał głęboko portfel i karty schować :-D

ewika a jakie propozycje dawaliście ?;-) Ja swojemu powiedziałam,że imie dla dziewczyny jest zaklepane już ;-) jak się nie zgodzi, to do zapłodnienia mi nie potrzebny :-p

My już z K wybraliśmy dla dziewczynki i dla chłopca, tzn to dla chłopca jeszcze nie jest takie na 100%,
Ewika A Ty znasz już płeć???

reklama
Do góry