reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
kwiatuszku wlasnie to samo napisalam paluszkowi na pw ;-)
ale jeszcze raz napisze Nie testuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atan nie bylo mnie pare dni ;p przychodze chwale sie ze nadrobilam ;p Udzielam sie w watku pt " Jak to Ael krzyczy i nas broni :p " A tu nic :) Jak niewidzialna :( CISZA!

Dziekuje Vani :)) Tobie zyczylam spokojnych 9 msc :)) I wyslij mi pare fluidkow jako juz ta zafasolkowana ;D

Ps. Człowiek sie upomnial i jest odzew :D heheh ale jestem zrzeda ;p

ojeja no... ja wiem ze bez sensu, ale ja myslec o tym nie moge przestac....kto to wymyslil takie dłygie cykle...to wsystko przez nie, gdybym była normalna to juz bym mogła testowac;);) Biore się w garsc i obiecuje sie starac nie robic tych testów co chwile bo jak tak dalej pojdzie to pewnie w aptece bede miała karte stałego kupowacza testów:);) hihihi
Postanowiłam tez ze jak teraz nic nie wyjdzie to kupuje testy owu, bo jednak badanie samego sluzu to moze jest troszke mało...

she ja widze i czytam Twoje wpisy i trzymam kciuki:):*

EWIKA GRATULUJE!!! SUPER ZE TO CÓRCIA I ZE JUŻ WIESZ:):);)a nad imieniem mysleliście?

Atan, a ja nie dostałm nic na priv:(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry