reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscku! Noooo!

Vanilia, wiesz no to jest fizyczna praca, bo skrzynki z chlebem jednak trochę ważą, a na początku ciąży to raczej w ogóle nie powinnaś się tak forsować siłowo.

Ja właśnie poczułam kopniaczka jak rękę przyłożyłam i teraz młode szaleje :-D

reklama
Ael fajnie masz

dziewczyny potrzebuje Waszej rady, dziś gin namówił mnie na wizytę w tym tyg., ja planowałam w przyszłym to byśmy usłyszeli serduszko, a mój mąż mówi, że niepotrzebna ta wizyta i że ona nic nie zmieni, żeby się niepotrzebnie nie nakręcac i poczekac do "przepisowych"terminów wizyt, a ten gin chce mnie tylko naciągnąć
ja właściwie też się skłaniałam do wizyty w przyszłtym tyg., ale teraz to gin mi ochoty narobił
i co ja mam robić?

Donia No ja bym pewnie nie wytrzymała!!! bo ja na swoją od momentu jak się dowiedziałam czekam 2 tygodnie i pewnie jakbym mogła wcześniej to bym poszłą wcześniej ale u mnie wizyta kosztuje 50zl a nie 150 więc też inna sprawa...

Ael fajnie masz

dziewczyny potrzebuje Waszej rady, dziś gin namówił mnie na wizytę w tym tyg., ja planowałam w przyszłym to byśmy usłyszeli serduszko, a mój mąż mówi, że niepotrzebna ta wizyta i że ona nic nie zmieni, żeby się niepotrzebnie nie nakręcac i poczekac do "przepisowych"terminów wizyt, a ten gin chce mnie tylko naciągnąć
ja właściwie też się skłaniałam do wizyty w przyszłtym tyg., ale teraz to gin mi ochoty narobił
i co ja mam robić?

Kochana idź teraz na wizytę tylko po to by zobaczyć czy wszystko jest ok. A następną wizytę przełóż na później, bo wtedy zobaczysz serduszko. Na razie za wcześnie by wysłuchać serduszka, to nastąpi dopiero w 10-12 tygodniu ale jeśli gin ma dobry sprzęt. Ważniejsze by wpierw zobaczysz na ekranie, że serduszko ładnie pyka. Ja czekałam na wysłuchanie serca do piątku czyli aż do 18 tygodnia, wcześniej tylko widziałam na ekranie.
Następną wizytę ustawi Ci gdzieś za 3 tygodnie to wtedy i będzie ładnie serducho widać i założy Ci najpewniej kartę ciąży.

Ael wiem, staram się jakoś bardziej suwać tymi koszami niż podnosić ale też nie zawsze się da. Chyba macie rację, dziecko i ja teraz jesteśmy najważniejsi i nie będę się oglądać na pracę, jak tylko będzie okazja to skorzystam ze zwolnienia lekarskiego i będzie odpoczywanko
Ale to musi być cudne uczucie, takie kopniaki, gorzej jak potem takie mocne będą bombardować:-p

lecę się położyć do męża, buziaki i staraczki działajcie tej nocy, wysyłam mega pozytywne fluidki, MUSZĄ podziałać:-D:-D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Dobranoc Pyscku, normalnie ja będę od 5 koczować na info o teście.

Vanilia dobranoc i błaaaagam kobieto! Albo niech Ci zmienią zakres obowiązków ale wynocha na L4!

Lovka no kochana taką okazję to trzeba opić! Znaczy jak coś wznoszę toast herbatką, kolorem zbliżonym do gorzkiej żołądkowej więc jako tako (czyli po japońsku) będzie się liczyć XD

edit;
zrobiłam teścior jakoś mi się tak zachciało

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????????????????????? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Do góry