reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

nareszcie znalazalm dla Was chwilke
Na poczatek po raz drugi gratuluje Eli-kochana my z jednego czarnobylskiego gangu więc zamawiam do Ciebie podwójna dawke fluidków.
u mnie dziś 12 dc , od piatku zaczynam testy owu i działamy :)
nie pisz ze jestes tez z wrocławia bo nasza mafia tu kroluje hehe
Nie dość że mafia wroclawska to jeszcze sie tworzy gang czarnobylski :D Bogu dzieki ze naleze do obu :)

Nie wiem czy przystojniak :p W sumie nie lubie pisac skad pochodzi moj mąż... bo zaraz glupie docinki leca... no bo wiadomo po co sie panowie z Indii z polkami żenia.... prawda????
jeera- po piewrsze witam na wątku :) po dugie: moja kolezanka ma męża Pakistanczyka i sa super małżeństwem choc zagadka jest dla mnie w jakim jezyku sie poruzmiewaja bo jest to polaczenie polsko-pakistanskiego-francusko-angielskiego jezyka :)

Hej, hej :-)
Następny test planuję w wigilię 24.12.2010 no po prostu musi się udać:-) plisssss...

Taka magiczna data...na bank sie uda :)

Witam was znowu,
wczoraj miałam wizytę która mnie trochę podłamała...poszłam na USG i okazało się ze moja fasola jest za mała jak na ostatnią @ 30 września, nie ma zarodka, w ogóle masakra, miałam dzisiaj betę i w piątek jeszcze raz idę ale zupełnie mnie to przybiło i może rzeczywiście później zaciążylam no i ten test mi późno wyszedł ale wiecie jak to jest sie nastawić a teraz czekaj człowieku cierpliwie...błagam o kopa w dupę zebym się nie martwiła:(

Mayli- głowa do góry....napewno fasolka jest pozniejsza i wszytsko z nia w najleszym porzadku

Patrycjaa, mayli- a macie już mdłości ??:D

reklama
ela no to lapie te fluidki
Ale sie dzis rozpisalyscie mialam co czytac po robocie.
Co do bzykania w owulacje to ja sluchalam ginki i wtedy kiedy kazala to miętolilam mojego, a co???

reklama
Do góry