reklama
Ale naskrobałyście. Ja wczoraj byłam oblewać szczescie mojej przyjaciolki, zdała prawko za 10 razem. Wypilam dwa piwka a dzis kac morderca, nigdy takiego nie mialam. Blee
Pije wlasnie kawe zeby dojsc do siebie.
Okresu nadal nie ma..
Pije wlasnie kawe zeby dojsc do siebie.
Okresu nadal nie ma..
malinowy_sen
Zaangażowana w BB
witam z rana,
amalfi, nie tylko Ty tak czujesz, ja też sie boje ze nie zafasolkuje, niby sie ciesze szczęściem innych a jednak bardzo sie smuce ze mi sie nie udaje.
Malwinka, już ok 10 miesiecy sie staram
BigChild, za 10? to faktycznie było co oblewac !! :-)
amalfi, nie tylko Ty tak czujesz, ja też sie boje ze nie zafasolkuje, niby sie ciesze szczęściem innych a jednak bardzo sie smuce ze mi sie nie udaje.
Malwinka, już ok 10 miesiecy sie staram
BigChild, za 10? to faktycznie było co oblewac !! :-)
wysyłam wszystkim jak najwięcej fluidów tylko łapcie
Łapie łapie
E
ela_86
Gość
BigChild nie mogę się doczekać Twojego testowania
E
ela_86
Gość
dziś dobrze na razie brzuch nie boli, tylko te cyce takie wrażliwe, ale zaraz je zapakuje w stanik i będzie dobrze
chyba do nas doszlo mój teraz mówi do mnie tylko albo fasola (czyli tak naprawdę nie do mnie mówi tylko do dzieciaczka ) albo.......... tirówka żeby nie było wątpliwości schemat ==> ciężarna->ciężarówka->tir....... no to tirówka
ja czuję, że nie jestem sama :-) że ktoś we mnie jest i to jest niesamowite jeszcze jak poczytam te kalendarze ciąży na różnych stronkach to w ogóle... to co się dzieje to naprawdę cud...
a co do ogłaszania nowiny Wy jesteście pierwsze :-) rodzicom i rodzince powiemy dopiero w święta a znajomym dopiero jak rodzina będzie wiedziała ;-)
u nas to będzie duży szok, bo nikt nie wiedział, że chcemy teraz i raczej wszyscy myślą, że za rok moze dwa....
ale my juz nie chcielismy dluzej czekac
chyba do nas doszlo mój teraz mówi do mnie tylko albo fasola (czyli tak naprawdę nie do mnie mówi tylko do dzieciaczka ) albo.......... tirówka żeby nie było wątpliwości schemat ==> ciężarna->ciężarówka->tir....... no to tirówka
ja czuję, że nie jestem sama :-) że ktoś we mnie jest i to jest niesamowite jeszcze jak poczytam te kalendarze ciąży na różnych stronkach to w ogóle... to co się dzieje to naprawdę cud...
a co do ogłaszania nowiny Wy jesteście pierwsze :-) rodzicom i rodzince powiemy dopiero w święta a znajomym dopiero jak rodzina będzie wiedziała ;-)
u nas to będzie duży szok, bo nikt nie wiedział, że chcemy teraz i raczej wszyscy myślą, że za rok moze dwa....
ale my juz nie chcielismy dluzej czekac
reklama
Podziel się: