reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Tylko ze u mnie jest pod gorke a Wy poprostu postanawiacie byc w ciazy i w pierwszym cyklu bach!!!! I to mnie powoli dobija bo cos czuje ze tylko ja tu zostane bez fasolki....

reklama
Ale naskrobałyście. Ja wczoraj byłam oblewać szczescie mojej przyjaciolki, zdała prawko za 10 razem:szok:. Wypilam dwa piwka a dzis kac morderca, nigdy takiego nie mialam. Blee
Pije wlasnie kawe zeby dojsc do siebie.

Okresu nadal nie ma..

witam z rana,
amalfi, nie tylko Ty tak czujesz, ja też sie boje ze nie zafasolkuje, niby sie ciesze szczęściem innych a jednak bardzo sie smuce ze mi sie nie udaje.
Malwinka, już ok 10 miesiecy sie staram
BigChild, za 10? to faktycznie było co oblewac !! :-)

No.. Ona była juz zdruzgotana i zaplakana bo jej wogole nie szlo. Ale sie udalo:-)
Ale dzis umieram. Ale jak miło że jutro jest piątek! Jee

Lilou i K-rolcia- wg tableki anna_ dzis Wasz dzień...meldować tu stan rzeczy :)

Ela- jak się dziś czujesz ?? Doszło już do Was, że jesteście we trójke ?? Kiedy mówicie rodzicom??

dziś dobrze :happy2: na razie brzuch nie boli, tylko te cyce takie wrażliwe, ale zaraz je zapakuje w stanik i będzie dobrze :happy2:

chyba do nas doszlo :happy2: mój teraz mówi do mnie tylko albo fasola (czyli tak naprawdę nie do mnie mówi tylko do dzieciaczka ;) ) albo.......... tirówka :-D żeby nie było wątpliwości schemat ==> ciężarna->ciężarówka->tir....... no to tirówka :szok::-D

ja czuję, że nie jestem sama :-) że ktoś we mnie jest i to jest niesamowite :tak: jeszcze jak poczytam te kalendarze ciąży na różnych stronkach to w ogóle... to co się dzieje to naprawdę cud...

a co do ogłaszania nowiny :happy2: Wy jesteście pierwsze :-) rodzicom i rodzince powiemy dopiero w święta :happy2: a znajomym dopiero jak rodzina będzie wiedziała ;-)
u nas to będzie duży szok, bo nikt nie wiedział, że chcemy teraz i raczej wszyscy myślą, że za rok moze dwa....
ale my juz nie chcielismy dluzej czekac:happy2:

reklama
u mnie duupa więc czekam na @....
bigchild kiedy testujesz??
ela wyslij w probowce dhl-em tego wirusa ciażowego do mnie do Fr :)

Do góry